10 Barbie film piger vil elske

Bedste Netflix film

Kender du en lille prinsesse der er vild med Barbie og alle hendes eventyr? Så har vi fundet 10 skønne film som hun vil elske at se! Barbie har været de små pigers veninde helt tilbage til 1959 hvor den aller første Barbie dukke blev opfundet. Det er først inden for de seneste 14 år at Barbie også er blevet filmstjerne, og nu underholder dig og dine små piger i en lang række Barbie film.

Der findes efterhånden et helt væld af film med Barbie i nye og klassiske fortællinger som f.eks. eventyret om Rapunzel, Svanesøen, Nøddeknækkeren m.m. og vi har udvalgt 10 af de bedste film i en liste herunder.

Køb eller stream Barbie film online

Hvad end du overvejer at tilføje en eller flere Barbie film til din dvd samling derhjemme, eller godt kan lide fleksibiliteten i at kunne streame filmene online, så har du alle muligheder for netop at gøre det.

Alle 10 Barbie film der listes herunder kan du streame online hos Viaplay, hvor de allesammen er tilgængelige med dansk tale. Du kan som sagt også tilføje Barbie film til samlingen derhjemme.

Barbie-dagbog

IMDB rating: 7.1/10

Barbie begynder på sit andet år i gymnasiet, og det betyder at der er mange ting hun skal nå udover skolen alene. Men da Barbie bliver vild med en sød dreng fra skolen bliver det virkelig kompliceret, og hun har svært ved at holde styr på alle sine aktiviteter på en gang. Men et armbånd og en dagbog der tilsyneladende har magisk kraft, kommer Barbie til undsætning.

Se traileren for Barbie-dagbog

Barbie som Rapunzel

IMDB rating: 7.1/10

Rapunzel bliver af en magisk pensel ført ud på en rejse, hvor hun skal opklare bedrag og skabe fred mellem to kongeriger. Men til sidst møder Rapunzel den flotte prins Stefan, og det bliver en sand kærlighedshistorie.

Se traileren for Barbie som Rapunzel

Barbie Fairytopia: Mermaidia

IMDB rating: 7.1/10

Elina rejser til Mermaidia i håbet om at redde sin ven Nalu der er havmandsprins. Alfen Laverna har kidnappet ham, fordi han vil være den mest magtfulde alf i Fairytopia. Elina må stoppe dem, men kan hun gøre det alene?

Se traileren for Barbie Fairytopia Mermadia

Barbie af Svanesøen

IMDB rating: 7.1/10

Odette er en ung bagerdatter der følger efter en enhjørning ind i en fortryllet skov. Troldmanden Rothbart vil besejre eventyrdronningen og overtage hele skoven, og i det han forsøger det forvandler han Odette til en svane. Eventyrdronningen kæmper imod forbandelsen, og Odette bliver en svane om dagen og menneske om natten. Det er op til Odette at redde den fortryllede skov, men hvordan skal hun gøre det alene?

Se traileren for Barbie af Svanesøen

Barbie og Diamantslottet

IMDB rating: 7.1/10

Om Barbie og Diamantslottet: Barbie og hendes veninde finder et forhekset spejl, og det viser sig, at inde i spejlet er der en ung pige der holdes fanget. For at redde den unge pige må de rejse til den magiske diamantborg, og det sætter de to veninders venskab på prøve.

Se traileren for Barbie og Diamantslottet

Barbie: Prinsessen og tiggerpigen

IMDB rating: 7.1/10

Prinsesse Annelise og tiggerpigen Erika ligner hinanden på en prik, og da prinsesse Annelise tages til fange, må Erika forsøge at redde hende fra den onde fangevogter. Vil det lykkes Erika at redde Annelise?

Se traileren for Barbie Prinsessen og tiggerpigen

Barbie som prinsesse på øen

IMDB rating: 7.1/10

Rosella strander som barn på en ø og vokser op blandt dyrene som en sand Mowgli. Rosellas dyrevenner passer rigtig godt på hende, og i fællesskab skal de redde kongeriget ved at afsløre en hemmelig plan.

Se traileren for Barbie som prinsesse på øen

Barbie præsenterer: Tommelise

IMDB rating: 7.1/10

Tommelise er en lille pige der gør en kæmpe forskel. Hun lever i harmoni med naturen i Twillerbees – en magisk verden skjult mellem et hav af blomster. Men et nyt byggeprojekt udgør en kæmpe fare for Twillerbees verden, og det er op til Tommelise at redde den.

Se traileren for Barbie præsenterer Tommelise

Barbie og de 12 dansende prinsesser

IMDB rating: 7.1/10

Kong Randolph har 12 døtre som han gerne vil have skal være rigtige damer. Derfor sender han bud efter sin kusine Rowena, der skal lære hans døtre hvordan de bliver det. Men at være en rigtig dame betyder at man ikke må danse, og det er dét pigerne elsker allermest. Lige pludselig finder de en hemmelig indgang til en verden hvor de kan danse hele døgnet, men så bliver deres far pludselig syg – og det er op til pigerne at redde ham. Kan de nå det?

Se traileren for Barbie og de 12 dansende prinsesser

Barbie og Pegasus’ trolddom

IMDB rating: 7.1/10

Annika er prinsesse og på flugt fra en ond troldmand. Troldmanden har kastet en forbandelse over hendes familie, og kun ved hjælp fra en bevinget hest kan Annika overvinde troldmanden. Når hun det mon i tide?

Se traileren for Barbie og Pegasus’ trolddom

Måske du også kan lide...