Julefilm på TV 2020

Når julen starter, faktisk langt før julen starter, begynder der at flyde julemusik ud af radioen og julefilm ud TV'et. Det er skønt for os der godt kan lide julefilm når det er jul, og det kan vi her på Filminspiration, derfor har vi også lavet denne oversigtsartikel over julens film på TV - og det er på alle TV-kanalerne.

Når det drejer sig om julefilm på TV i 2020, er der især 4 TV-kanaler der går forrest og tyvstarter i høj grad julen med at vise julefilm allerede fra oktober måned af. De 2 TV-kanaler der er tale om her er "hygge"-kanalerne:

  • TV 3 Puls - Viser julefilm allerede fra 19. oktober.
  • Kanal 4 - Viser julefilm allerede fra 26. oktober.
  • TV 2 Fri - Viser julefilm allerede fra 6. november
  • V Jul (aka. V Film Hits) - Viser julefilm allerede fra 20. november

Der kommer selvfølgelig til at blive vist julefilm på mange af de andre TV-kanaler også, men TV 2, TV 3, Kanal 5 osv. starter først når vi nærmer os eller er gået ind i december og her vil det stadig kun være i weekenderne der bliver vist film på de store kanaler. Du kan holde øje med hvilke julefilm der bliver sendt dag for dag længere nede på siden her.

Julefilm på TV 3 Puls

Vi ved alle at Radio Soft spiller julemusik allerede fra november måned, og på på TV har vi så TV 3 Puls der gør det samme bare med julefilm og så allerede fra oktober måned.

Julefilm på Kanal 4

Blot en uge efter TV 3 Puls går all-in på julefilm, følger Kanal 4 med og starter altså også med at sprede julestemning allerede i oktober måned.

Julefilm på TV 2 Fri

Julefilm på V Film Hits

Julens film på TV - dato for dato

Herunder kan du følge med i hvilke julefilm der bliver vist dag for dag, og finde ud af om du skal sidde klar foran TV'et i aften. Du vil også kunne se hvornår TV 3, TV 2, TV 3+, Kanal 5 og andre TV-kanaler viser julefilm frem mod jul.

12. november

13. november

14. november

Måske du også kan lide...