Film i TV i aften

film i tv i aften

Kender du det? Du sidder der hjemme, måske er det weekend, og du vil bare gerne flade ud på sofaen med en vanvittig god film i aften. Problemet er bare at du ikke aner hvilke film der kommer på TV, og om du skal tænde for TV 2, TV 3, DR 1, eller måske Kanal 4 eller Kanal 5? Du gider ikke sidde at zappe for at finde svaret og hvis du endelig får det undersøgt, så er der stor sandsynlighed for at det ikke lige er en film du har lyst til at se.

Det der med film i aften i TV falder sjældent godt ud, for der er bare ikke så ofte nogle gode film at se om aftenen – sådan kan det i hvert fald føles. Men det behøver ikke være svært at finde en film i aften, du skal bare guides lidt på vej med en god tv guide der viser hvilke film og tv der er i aften på alle fjernsynets kanaler eller et alternativ til det analoge TV.

Se lige den film du vil i aften

Vi lever i en tid hvor du ikke længere er nødt til at være afhængig af at de sender en god film i TV, men derimod kan du fuldstændig selv være herre over hvilken film du vil se i aften. Du skal bare tilmelde dig en film streamingtjeneste, hvis du ikke allerede har gjort det og så står alverdens filmmuligheder åbne.

Vi anbefaler typisk Viaplay og C MORE når det drejer sig om at finde en god film til i aften da de begge er stærke på deres filmudvalg og kan prøves gratis i 14 dage uden binding. Men andre muligheder kunne være Netflix og TV 2 Play.

Film i aften på alle TV-kanaler

Er du alligevel nysgerrig på hvilke film der sendes i TV i aften, så frygt ikke, for det kan du hurtigt finde ud af ved at tage en kig på en online TV oversigt.

Vi anbefaler DRs TV-oversigt hvor du kan få et overblik over film i aften på alle danske kanaler (DR 1, DR 2, DR 3, DR K, TV 2, TV 2 Charlie, TV 3, 3+, Kanal 5, Zulu, 3 Puls, Kanal 4, Ramasjang (film i aften for børn) og DR Ultra). Du kan sortere på film og tv der vises i aften, og således specifikt vælge film, og se hvilke gode film der vises i aften på dansk tv – både for voksne og for børn.

Film i tv i aften på Viasat

Er du Viasat kunde og vil du se hvilke gode film der vises på Viasat kanalerne (Viasat Film, Action, Classic, Drama, Family og Comedy) i fjernsynet i aften, så kan du se Viasat tv guiden. Her ser du den totale tv oversigt over samtlige film i aften samt for de kommende par dage, så du kan planlægge en nærstående filmaften.

En god film og tv oversigt

Der findes adskillige virkelig ringe film oversigter som man desværre er tilbøjelig til at havne på. Gør dig selv (og dine øjne) en tjeneste og brug TV2’s film guide, som er nem og overskuelig. Her får man et hurtigt overblik over alle dagens film, på tværs af de danske kanaler – og du kan se fremad i ugen så du f.eks. kan planlægge en film lørdag eller film søndag, hvor en god film kombineres med hjemlig hygge.

Er der ingen gode film i tv’et i aften?

Det sker af og til, at der vitterligt ikke er en eneste god film der er værd at se i tv, og hvis du har adgang til streamingtjenester som Viaplay og C MORE er det hurtigt og nemt for dig at finde en god film til i aften. Her på filminspiration.dk har vi gjort det til vores mission, at gøre det nemt for dig at finde spændende film du endnu ikke har set. Så hvorfor ikke kigge rundt og se hvilke nye film der skal ses, kig i de forskellige filmgenrer eller lad dig inspirere af filmhistoriens absolutte top!