Sider om film og streaming

Vi er en af de førende sider i Danmark, som hjælper dig med at finde en god film til i aften eller nu! Det er nok også derfor du besøger vores side og det er vi meget glade for. Her hjælper vi dig med at få et overblik over vores mange artikler, så du nemt kan finde den hjælpe og de anbefalinger du har brug for.

Sider med ressourcer til gode film

En ting er at finde ud af hvilken film der er god, men det hjælper lige meget hvis ikke man har ressourcerne i orden, så man ved hvor man kan finde aftenens gode film. Til at hjælpe dig med dette, har vi lavet følgende sider.

Streamingtjenester – Før du overhovedet kan få adgang til alle de film vi anbefaler her på siden, skal du have adgang til en streamingtjeneste der giver dig frihed til at se dem hvor du vil, når du vil. Derfor har vi her lavet den komplette lister over filmtjenester i Danmark og udlandet.

Gratis film online – I Danmark er det faktisk muligt at se en del film helt gratis og helt lovligt på nettet. Det guider vi dig til på denne side og nævner også 100+ film du kan se gratis lige nu.

Sider om de bedste film

Netflix film – Netflix er fortsat den mest populære streamingtjeneste i Danmark. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe alle jer Netflix abonnenter med at finde ud af hvilke film i skal se på Netflix, og derfor har vi lavet denne liste over nogle af de bedste film på Netflix lige nu.

Tudefilm – Nogle gange trænger man bare til at få grædt igennem, og en måde at få gjort det på er ved at se en film der får dig til at græde. Vi har lavet en liste her, med 11 gode tudefilm der aldrig slå fejl. Det kan både være en film med ulykke og lykke, men også med triste og sørgelige begivenheder.

Franske film – I Frankrig er de ikke dårlige til at lave hverken vin eller mad, men de er bestemt heller ikke dårlige til at lave film. Det cementerede de nærmest med filmen De Urørlige, men både før og efter det har den franske filmindustri lavet mange mange se værdige film. I denne liste har vi fundet de bedste af de bedste frem.

Sjove danske film – Når det kommer til stykket, er der så noget bedre end en sjov dansk film? Næppe. I denne liste over sjove danske film, finder du nogle af de sjoveste igennem tiden, og jeg lover dig du får et godt grin i hver eneste film.