100+ film du kan se gratis – helt lovligt

Gratis film på nettet

Igennem mange år har der været stor efterspørgsel på det at se gratis film på nettet. Derfor har nettet været fyldt med både lovlige og ulovlige streamingtjenester med gratis film. Vi er nu ved at være nået til et punkt hvor lovlig online streaming er så billigt at den ulovlige streaming er på et minimum og i det hele taget ikke kan betale sig grundet mængden af reklamer og streaming kvaliteten på de ulovlige sider.

Der har været flere store ulovlige streamingtjenester indeover det danske land og resten af verden for den sags skyld. Den mest kendte er nok PopcornTime, der gjorde det muligt at streame alle de nyeste film (helt ulovligt naturligvis), men gratis fordi den hentede filmene fra den kendte ulovlige download tjeneste Torrent.

Men der er absolut ingen grund til at se film ulovligt i Danmark og vi fraråder det også på det kraftigste. Du kan se mere end 1000+ film gratis og så endda helt lovligt på diverse danske streamingtjenester, nogle af dem er helt gratis som Filmstriben, Viafree, DR TV og Rakuten Free, mens andre tilbyder gratis prøverperiode som Netflix, C MORE, Viaplay og Disney+.

I denne artikel har vi lavet en liste her over 100 fremragende film du kan streame gratis på nettet lige nu, den kan du finde længere nede, men først kan du se alle de streamingtjenester og apps hvor du kan se gratis film.

Streaming fra film apps (gratis prøveperiode)

Først får du som sagt lige et overblik over alle de streamingtjenster og film apps der tilbyder gratis film enten som standard eller i en begrænset periode.

C MORE

C MORE logo

C MORE er en nordisk streamingtjenester med et stærkt udvalg af norske, danske og svenske film og serier. De har også et stort udvalg af internationale bestsellers som Harry Potter og Ringenes Herre, samt mange helt nye film. Tilmeld dig i dag og få 2 uger gratis helt uden binding.

Prøv gratis i 14 dage

Viaplay

Viaplay er en skandinavisk streamingtjeneste med meget skandinavisk reality TV og mange krimiserier og film. Du kan også finde en hav af blockbusters fra Hollywood og leje stort set alle film du kunne drømme om, hvis ikke den er en del af deres abonnement. Prøv 14 dage gratis uden binding.

Prøv gratis i 14 dage

SF Kids

SF Kids er en nordisk streamingtjeneste med indhold udelukkende til børn. Deres indhold byder på et hav af film og serier for børn i alle aldre, mest bemærkelsesværdigt er dog deres udvalg af Astrid Lindgrens filmatiserede fortællinger som er komplet. Prøv gratis i 2 uger uden binding.

Prøv gratis i dag

Filmstriben

Filmstriben logo

Filmstriben er intet mindre end genial og så er den også meget overset hos danskerne. Er du dansk statsborger har du fri adgang til Filmstriben hvor du hver måned kan låne 8 film gratis. Det er et initiativ fra bibliotekerne, som kun kræver et bibliotekslogin for at streame gratis derfra.

Lån film gratis

Viafree

Viafree logo

Viaplay står også bag streamingtjenesten Viafree som er helt gratis. De har valgt hele tiden at have et lille udvalg af gratis film på filmtjenesten, men de er kun gratis fordi der afspilles reklamer før og under filmen. Til jul kommer der et stort udvalg af gratis julefilm af forskellig art, som du kan se.

Se gratis film

DR TV

DR TV logo

Selvfølgelig er DR TV ikke helt gratis, for det er noget vi giver til hinanden og snart betaler vi det automatisk over skatten. Der er et udemærket filmudvalg, især danske film kan man se gratis på DR TV og det bliver hele tiden fornyet. Du kan også se film gratis, live fra DR’s kanaler hver fredag og lørdag.

Se gratis film

Rakuten TV Free

Rakuten TV logo

Rakuten TV er kommet til Danmark med deres streamingtjeneste og de har en underside hvor man kan se alle de film de tilbyder dig at streame gratis. Du skal oprette end bruger og der vil være reklamer i løbet af dit stream, men der er faktisk ret mange gode film at vælge imellem.

Se gratis film

Gratis film du kan se nu!

Alle disse film der er nævnt herunder er film du kan se gratis KUN i Danmark, fordi vi er så heldige at have et velfungerende biblioteksystem, som har lavet deres egen streamingtjeneste Filmstriben. Det er altså på Filmstriben du kan se de 100 film nævnt herunder, og du bliver helt sikkert overrasket over hvor store titler du kan finde iblandt. Husk indholdet ændre sig fra tid til anden, og vi kan derfor ikke garantere at alle 100 film vi nævner stadig kan streames, men så er der kommet nyere og bedre til i stedet for.

 1. Love Actually
 2. – og det var Danmark
 3. 10 items or less
 4. 12 years a slave
 5. 16 blocks
 6. 2 days in New York
 7. 3 ting
 8. 3:10 to Yuma
 9. 3096 dage
 10. 4 måneder 3 uger og 2 dage
 11. 50/50
 12. 5 to 7
 13. 9
 14. 8 og en halv kvinde
 15. 99 homes
 16. A dangerous method
 17. A history of violence
 18. A late quartet
 19. A long way down
 20. A most wanted man
 21. A perfect day
 22. About a boy
 23. All inclusive
 24. Amy
 25. Arctic
 26. Bad lieutenant
 27. Bag fjendens linjer
 28. Bagland
 29. Begravet i fortiden
 30. Belinda Beautiful
 31. Ben X
 32. Ben is back
 33. Ben-Hur
 34. Benja
 35. Bertram og Lisa
 36. Beslutningen
 37. Bien Maja
 38. Big Foot Junior
 39. Bigger Stronger Faster
 40. Birth
 41. Bjørnene fra Sicilien
 42. Black Butterfly
 43. Boulevard
 44. Boy A
 45. Bridget Jones Dagbog
 46. Captain Fantastic
 47. Catfish
 48. City of God
 49. Closing the Ring
 50. Coco før Chanel
 51. Colette
 52. Connected
 53. De små ting
 54. De sidste mænd i Aleppo
 55. De tre musketerer
 56. De Urørlige
 57. Den usynlige dreng
 58. Dreng
 59. En fantastisk kvinde
 60. En fremmed flytter ind
 61. En kort en lang
 62. En verden udenfor
 63. Fair Game
 64. Fathers and Daughters
 65. Festen
 66. Forelsket i New York
 67. Fucking 14
 68. Ghost Stories
 69. Girl
 70. Good Kids
 71. Gummi Tarzan
 72. Happy-go-lucky
 73. Hjem Kære Hjem
 74. Hobbitten
 75. Hver dag
 76. I give it a year
 77. I morgen danser vi
 78. In Bruges
 79. Irrational Man
 80. Jagten på snemonstret
 81. Jeg er stadig alles
 82. Jernladyen
 83. Kandidaten
 84. Karlsson på taget
 85. Keep the lights on
 86. Khumba
 87. Killing them softly
 88. Kill your darlings
 89. Last Night
 90. Lawless
 91. Legend
 92. Lola
 93. Lord of war
 94. Lotte fra ballademagergade
 95. Maradona
 96. Marie Krøyer
 97. Match Point
 98. Me and Orson Wells
 99. Midnight in Paris
 100. Min nye veninde

Gratis streamingtjenster

Det vrimler med streamingtjenester på markedet og der bliver ved med at komme nye til. Bare indenfor det seneste år har det danske marked budt velkommen til Apple TV+ og Prime Video samt et par mindre filmtjenester. Derudover kan vi godt forvente at Disney er på vej med deres store satsning Disney+, da de allerede er i Holland.

Herunder er et overblik over alle de streamingtjenester der er helt gratis og alle de streamingtjenester der tilbyder en gratis prøveperiode. Den gratis periode kan variere meget og være alt fra 7 dage til 2 uger til 1 måned lang.

 • Filmstriben
 • Filmcentralen
 • Plejmo
 • DR TV
 • DR Bonanza
 • Archive.org
 • ClassicCinemaOnline.com
 • SnagFilms
 • Ekko Shortlist
 • Vianews
 • Viaplay
 • C MORE
 • Netflix
 • Prime Video
 • Dplay
 • TV 2 Play

Gratis film uden login

Mange der besøger denne side ønsker at finde film gratis uden at skulle have et login eller en bruger et eller andet sted. Desværre er det et krav i de fleste tilfælde, da de færreste film er gratis at lave og derfor heller ikke gratis at se. I Danmark er vi heldige at have en omfattende velfærdsstat der giver muligheden for at streame gratis film via bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben. Selvom det er gratis kræver det at man har et login, da det kun er bosiddende i Danmark der må få adgang.

Men du er ikke kommet helt forgæves til denne side hvis du vil finde steder at streame film gratis uden login, for der er nemlig enkelte steder der tilbyder det. Vi vil gerne gøre det klart at disse steder er lovlige, og vi støtter ikke op om ulovlige tjenester der tilbyder streaming af film uden at have rettighederne til det. Her kan du se gratis film uden login:

 • Ekko Shortlist
 • DR Bonanza
 • Archive.org

Se danske film gratis på nettet

Intet er bedre end en god dansk film, for vi er bare gode til at lave film, synes vi selv i hvert fald. Men jeg vil sige at de mange priser danske film har hevet hjem igennem årerne beviser da også at vi har nogen der kan finde ud af det. Mange af dem bliver dog også lavet med humor som kun danskere forstår det, og forbliver derfor også kun populære i Danmark. Der kan nævnes fx Blinkende Lygter, De Grønne Slagtere, Italiensk for begyndere, Den eneste ene osv. Mange af disse film er af og til at finde gratis på nettet. Herunder er forskellige muligheder for at se disse film.

Gratis film til børn

Det er selvfølgelig også interessant at vide hvor man finder gode gratis film til børn. Der er nogle streamingtjenester der kun er lavet med indhold til børn og disse er selvfølgelig et oplagt sted at starte. Fordelene ved at benytte denne type streamingtjenester er at du helt undgår muligheden for at dit barn kommer til at se noget du ikke vil have det skal se. Den anden fordel er at fordi der KUN er indhold og film for børn, så slipper du noget billigere om måneden end hvis du abonnerer på en af de andre streamingtjenester der har indhold for alle.

SF Kids

Min Bio

Youtube Kids