Bedste film streamingtjenester

Streamingtjenester er mere populære end nogensinde før. De giver mulighed for det vi altid har drømt om, nemlig at vælge hvad vi vil sige og hvornår vi vil se det, uden reklamer, uden pauser, uden bestemte tidpunkter man skal holde øje med. Film streaming tjenester er frihed til at se film.

Oversigt over streamingtjenester

Der findes efterhånden en del ting man kan streame: bøger, magasiner, aviser, musik, men det mest populære at streame er stadig film og serier, hvorfor det på denne side er film streaming tjenester vi har fokus på. Herunder har vi listet alle de streamingtjenester du kan streame gode film på, så take your pick. Vi kommer selvfølgelig også med vores vurdering af de enkelte og hvor gode de er til at streame film på lidt længere nede i artiklen.

Anmeldelse af film tjenester

Herunder kan ud læse lidt mere om hvert enkelt film streaming tjeneste, hvad der er godt og hvad der er dårligt ved dem, en slags anmeldelse om man vil. Jeg kan dog godt afsløre allerede nu at der ikke er nogle af filmtjenesterne herunder der er decideret dårlige, det ville simpelthen være en dårlig forretning for streamingtjenesterne. De fungere altså alle som de skal på den tekniske front, den store forskel ligger mere i brugeroplevelsen og selvfølgelig indholdet – udvalget på det pågældende tjenester.

Viaplay

viaplay

Viaplay er en nordisk streamingtjeneste og det bær indholdet også præg af. Det vil jeg vurdere som værende en god ting, da du dermed har muligheden for at se en masse godt norsk, svensk og dansk indhold og alle er det lande der gør det rigtig godt indenfor krimi-genren. Du har både mulighed for at se film, serier og sport på Viaplay, og du kan både abonnere, leje og købe film, samt adgang til unikke sportsbegivenheder eller såkaldt PPV (Pay Per View).

Som filmtjeneste er Viaplay god fordi du kan abonnere på den og få ubegrænset adgang til alle film der er en del af abonnementet. Ligesom mange andre streamingtjenester, bliver der dog i højere grad satset på serier frem for film og Viaplay laver også deres egne serier, som man kender det fra Netflix. Viaplay der oprindeligt er en skandinavisk film streaming tjeneste har af den grund i stort udvalg af nordiske film, herunder især Svenske, Norske og Danske film.

Fordele:

 • Godt bredt udvalg af underholdning, fra reality til blockbuster film.
 • Mange nordiske film og serier.
 • Gratis prøveperiode på 7 dage.

Ulemper:

⭐⭐⭐⭐

C MORE

cmore

C MORE findes i flere lande, men i Danmark er C MORE = gode film (og serier). Der er ikke andet end film og serier på denne filmtjeneste og du betaler én pris for dit abonnement og får adgang til alt indholdet. Der er dermed ikke så mange muligheder, det er bare at abonnere og vælge film, for den samme lave pris hver måned.

C MORE er store på nordisk indhold, og har blandt andet rettighederne til at vise og lave Martin Beck filmene, der er en lang række svenske krimifilm der er meget populære i både Sverige og Danmark. Er du også til britisk undeholdning, så får du også adgang til den streamingtjeneste der kortvarigt blev introduceret som BritBox i Norden, men nu er blevet en del af C MORE.

Netflix

netflix

Netflix er den mest populære stremingtjeneste for film og serier, ikke bare i Danmark, men nok også på verdensplan.

Discovery Plus+

Discovery Plus er det tidligere Dplay og er en streamingtjeneste af Discovery Network, som råder over TV-kanalerne: Kanal 5, Kanal 4, Eurosport, Discovery Channel og flere. Det er dermed også indholdet fra de kanaler du kan streame på Discovery Plus. Desværre er Discovery Plus ikke en god filmtjeneste, da der faktisk ikke rigtig er nogle film at finde. Indholdet består primært at TV-programmer, dokumentarserier, TV-serier, reality og sport. Men er du typen der er til dokumentarfilm, vil du helt sikker kunne lide nogle af deres mange dokumentarserier.

Du skal ikke vælge Discovery+ hvis det er film du gerne vil se. Du kan vælge mellem flere forskellige abonnementer startende fra 49 kr./md. hvor du får al underholdning on-demand, dog med reklamer. Herfra kan du opgradere hvis du vil være fri for reklamer, vil kunne se live TV eller have sportsbegivenheder inkluderet i dit abonnement.

Fordele:

 • Lav pris på bare 49 kr./md. (79 kr./md. uden reklamer).
 • Mange reality serier, TV-serier og dokumentarserier.
 • Mulighed for pakker med live sport og live TV.

Ulemper:

 • Ringe udvalg af film.
 • Meget præget af reality-TV.

⭐⭐

TV 2 Play

TV 2 har vi i mange år kendt mest fra TV, men nu hvor det meste foregår på streaming.

Fordele:

 • Stort udvalg af dansk underholdning, både film og TV-programmer.
 • Mulighed for live streaming af TV 2’s kanaler.
 • Spar penge på dit streaming abonnement ved at vælge med reklamer.
 • Mange sportsrettigheder.
 • Billigt abonnement hvis man kun vil have adgang til on-demand indhold som film og serier.

Ulemper:

 • Generelt er udvalget præget af TV-programmer og serier frem for film, hvorfor der heller ikke er så mange film at vælge mellem. Det er dermed ikke den bedste filmtjeneste.
 • Dårlig brugerhåndtering, hvor man max. kan være logget ind på 4 enheder ad gangen og skal logge ud på en enhed for at kunne logge ind på en anden.

⭐⭐⭐⭐⭐

Apple TV+

Apple er efterhånden en af de største virksomheder på verdensplan, og vi begynder derfor at se at de ligesom Google udvider deres forretningsområder. Den seneste udvidelser er Apple TV+, som er deres helt egen eksklusive streamingtjeneste.

Fordele:

Ulemper:

HBO Nordic

DR TV (gratis)

Filmstriben (gratis)

Dette er personligt en af mine favorit filmtjenester, fordi den så tit bliver glemt, og hver gang jeg kommer tilbage bliver jeg overrasket over det indhold jeg streame på Filmstriben – og så endda helt gratis.

Blockbuster

SF Anytime

iTunes

YouSee TV og Film

Boxer TV

De udenlandske streamingtjenester

Disney Plus

Vi ved at Disney+ er en streamingtjeneste der kommer til Danmark på et tidspunkt fordi det er i deres planer. Den er stadig helt ny og de har udvalgt en håndfuld markeder at teste tjenesten på. Det nærmeste marked til Danmark er i Holland, hvor Disney Plus er rullet helt ud. Det er også offentlig viden at de er begyndt at trække deres partnerskaber tilbage med de eksisterende streamingtjenester, så de sikre sig at alt deres indhold bliver unikt på deres tjeneste.

Disney Plus rummer alle de kendte Disney film, både tegnefilm og rigtige film.

HBO GO

HBO GO er faktisk det samme som HBO Nordic, så her bliver vi ikke snydt særlig meget. Der er dog lidt forskel i udvalget af indhold ligesom vi kender det fra Netflix hvor den amerikanske udgave har et helt andet og bredere udvalg end den danske.

HBO NOW

HBO NOW er relativt ny og blev lanceret i XXXX

Hulu

Tidligere streamingtjenester

Hvad blev der af HBO Nordic?

Hvad blev der af Dplay?

Hvad blev der er BritBox?