Bedste film streamingtjenester

Streamingtjenester er mere populære end nogensinde før. De giver mulighed for det vi altid har drømt om, nemlig at vælge hvad vi vil sige og hvornår vi vil se det, uden reklamer, uden pauser, uden bestemte tidpunkter man skal holde øje med. Film streaming tjenester er frihed til at se film.

Oversigt over streamingtjenester

Der findes efterhånden en del ting man kan streame: bøger, magasiner, aviser, musik, men det mest populære at streame er stadig film og serier, hvorfor det på denne side er film streaming tjenester vi har fokus på. Herunder har vi listet alle de streamingtjenester du kan streame gode film på, så take your pick. Vi kommer selvfølgelig også med vores vurdering af de enkelte og hvor gode de er til at streame film på lidt længere nede i artiklen.

Anmeldelse af film tjenester

Herunder kan ud læse lidt mere om hvert enkelt film streaming tjeneste, hvad der er godt og hvad der er dårligt ved dem, en slags anmeldelse om man vil. Jeg kan dog godt afsløre allerede nu at der ikke er nogle af filmtjenesterne herunder der er decideret dårlige, det ville simpelthen være en dårlig forretning for streamingtjenesterne. De fungere altså alle som de skal på den tekniske front, den store forskel ligger mere i brugeroplevelsen og selvfølgelig indholdet – udvalget på det pågældende tjenester.

Viaplay

Viaplay er en nordisk streamingtjeneste og det bær indholdet også præg af. Det vil jeg vurdere som værende en god ting, da du dermed har muligheden for at se en masse godt norsk, svensk og dansk indhold og alle er det lande der gør det rigtig godt indenfor krimi-genren. Du har både mulighed for at se film, serier og sport på Viaplay, og du kan både abonnere, leje og købe film, samt adgang til unikke sportsbegivenheder eller såkaldt PPV (Pay Per View).

Som filmtjeneste er Viaplay god fordi du kan abonnere på den og få ubegrænset adgang til alle film der er en del af abonnementet

C MORE

C MORE findes i flere lande, men i Danmark er C MORE = gode film (og serier). Der er ikke andet end film og serier på denne filmtjeneste og du betaler en pris for dit abonnement og får adgang til alt indholdet. Der er dermed ikke så mange muligheder, det er bare at abonnere og vælge film, for en pris hver måned.

Netflix

Netflix er den mest populære stremingtjeneste for film og serier, ikke bare i Danmark, men nok også på verdensplan.

Dplay

Dplay er en streamingtjeneste af Discovery Network, som råder over TV-kanalerne: Kanal 5, Kanal 4, Eurosport, Discovery Channel og flere. Det er dermed også det indhold fra de kanaler du kan streame på Dplay. Desværre er Dplay ikke en god filmtjeneste, da der faktisk ikke rigtig er nogle film at finde. Indholdet består primært at TV-programmer, dokumentarserier, TV-serier og sport. Men er du typen der er til dokumentarfilm, vil du helt sikker kunne lide nogle af Dplay’s mange dokumentarserier.

TV 2 Play

TV 2 har vi i mange år kendt mest fra TV, men nu hvor det meste foregår på streaming.

Fordele:

  • Stort udvalg af dansk underholdning, både film og TV-programmer.
  • Mulighed for live streaming af TV 2’s kanaler.
  • Spar penge på dit streaming abonnement ved at vælge med reklamer.
  • Mange sportsrettigheder.
  • Billigt abonnement hvis man kun vil have adgang til on-demand indhold som film og serier.

Ulemper:

  • Generelt er udvalget præget af TV-programmer og serier frem for film, hvorfor der heller ikke er så mange film at vælge mellem. Det er dermed ikke den bedste filmtjeneste.
  • Dårlig brugerhåndtering, hvor man max. kan være logget ind på 4 enheder ad gangen og skal logge ud på en enhed for at kunne logge ind på en anden.

Apple TV+

Apple er efterhånden en af de største virksomheder på verdensplan, og vi begynder derfor at se at de ligesom Google udvider deres forretningsområder. Den seneste udvidelser er Apple TV+, som er deres helt egen eksklusive streamingtjeneste.

Fordele:

Ulemper:

HBO Nordic

DR TV (gratis)

Filmstriben (gratis)

Dette er personligt en af mine favorit filmtjenester, fordi den så tit bliver glemt, og hver gang jeg kommer tilbage bliver jeg overrasket over det indhold jeg streame på Filmstriben – og så endda helt gratis.

Blockbuster

SF Anytime

iTunes

YouSee TV og Film

Boxer TV

De udenlandske streamingtjenester

Disney Plus

Vi ved at Disney+ er en streamingtjeneste der kommer til Danmark på et tidspunkt fordi det er i deres planer. Den er stadig helt ny og de har udvalgt en håndfuld markeder at teste tjenesten på. Det nærmeste marked til Danmark er i Holland, hvor Disney Plus er rullet helt ud. Det er også offentlig viden at de er begyndt at trække deres partnerskaber tilbage med de eksisterende streamingtjenester, så de sikre sig at alt deres indhold bliver unikt på deres tjeneste.

Disney Plus rummer alle de kendte Disney film, både tegnefilm og rigtige film.

HBO GO

HBO GO er faktisk det samme som HBO Nordic, så her bliver vi ikke snydt særlig meget. Der er dog lidt forskel i udvalget af indhold ligesom vi kender det fra Netflix hvor den amerikanske udgave har et helt andet og bredere udvalg end den danske.

HBO NOW

HBO NOW er relativt ny og blev lanceret i XXXX

Hulu