Om Filminspiration

Filminspiration.dk er startet med en passion for film og det formål at videreformidle den passion og viden jeg og mine skribenter har tilegnet sig om film gennem årerne. Vi er som sagt meget passioneret og det håber vi også kommer til udtryk i vores mange artikler og filmanbefalinger på tværs af siden her.

Vi levere primært artikler der lister og fortæller om film-serier, filmgenre, film med bestemte skuespillere og bedste film på danske streamingtjenester. Det er også derfor siden hedder Filminspiration, da vi ser os selv som værende stedet hvor du kan finde ny inspiration til hvilken film du skal se i aften.

Skribenter på Filminspiration

Der er flere skribenter på Filmstriben, som jævnligt levere nye artikler hertil. Vi screener alle der skriver tekster hertil og sørger for at de har en hvis kvalitet. Skulle du støde på stavefejl, grammatiske fejl eller informationsfejl, så vil jeg gerne have lov at beklage på forhånd. Vi sætter en ære i at være korrekte, men vi er mennesker og fejl kan ske.

Filminspiration partnersider

Filminspiration er ikke alene, og jeg der står bag siden samt alle mine tilknyttede skribenter interessere os også for andet underholdning. Derfor har vi flere lignende sider indenfor digital underholdning, der på den ene eller anden måde skriver om ting relateret til det emne vi også beskæftiger os med her på Filminspiration.dk – nemlig streaming. Du er meget velkommen til at besøge disse sider og jeg vil skyde på at indholdet du finder på siderne også har en interesse for dig, hvis du kan lide at læse med her på Filminspiration.

Herunder kan du læse lidt mere om hver af de sider vi har der omhandler streaming af alt fra film og serier til lydbøger.

Serieguide.dk – Dette er en serie guide hvor vi guider til de nyeste serier, samt går i dybden med udvalgte serier. Det værende alt fra reality TV til krimiserier og dokumentarer fra både ind- og udland.

Lydbog-app.dk – Interesserer du dig for film og serier er chancen også at du interesserer dig for lydbøger. På vores side om lydbog apps kan du finde en oversigt over alle apps til lydbøger, samt anbefalinger af indhold i de lydbog apps.

Lejfilmonlinenu.dk – På Filminspiration skriver vi både om nye og gamle film i alle mulige genre, men hvis du gerne vil se de nyeste film, så er du nødt til at leje film. På denne side kan du få et overblik over hvor du kan leje film online og hvad det koster.

Hvordan tjener siden penge?

Vi lægger ikke skjul på noget, og for at vi kan producere de artikler vi gør hver måned har vi også brug for penge for at overleve. Derfor er denne side reklame finansieret og det vil du også hurtigt se med de banner-reklamer vi har på siden. Udover banner-reklamerne kan vi af og til henvise til fx C MORE, Viaplay eller andre streamingtjenester hvor vi optjener en lille kommision hvis vi henviser dig som ny kunde til dem.

Vi håber du er forstående overfor dette valg og vil fravælge at bruge adblockers når du besøger vores side, så vi fortsat kan holde liv i siden og den service vi levere.

Vi støtter

Vi vil gerne støtte op om de gode sager der er derude.

miljøvenlig pakningPlastik Nej TakAffaldssortering mærketEtik online mærket

Filminspiration drives af:

Zillibot

CVR: 36622261

hej@filminspiration.dk

Nybrovej 75, 2820 Gentofte