9 erotiske film på Netflix

Bedste Netflix film

Nogengange er den helt rigtige film at se, en film med lidt sexede scener. Men det kan være svært lige at finde en film der er super sexet og spændende på samme tid. Men med listen herunder er der hele 9 både spændende og sexede film du kan vælge imellem. Vi har fundet de mest erotisk film på Netflix, og lavet en liste så du hurtigt kan læse hvad filmen handler om eller se traileren. Du kan derfor nemt finde lige den erotiske film der tænder dig.

En Kongelig Affære

Genre: Biografi, Historie, Drama

Skuespillere: Alicia Vikander, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard

IMDB rating: 7,5/10

Da Danmark skal indgå en alliance med England, bliver den britiske prinsesse Caroline forlovet med Kong Christian den 7. Hun opdage hurtigt at Christian er sindsyg, og bliver ikke behandlet særlig pænt af ham. Men Kong Christian får en højre hånd i den tyske Dr. Johan Struensee. Struensee forstå at håndtere Kong Christian som ingen anden gør, derfor vokser deres bånd stærkere og stærkere, men samtidig med at deres bånd vokser, opstår der et romantisk forhold mellem prinsesse Caroline og Struensee. Caroline og Struensee har i al hemmelighed en affære bag kong Christians ryg, men hvad sker der hvis du en dag bliver opdaget.

Se trailer til En Kongelig Affære

En meget dramatisk og smuk historie, i traileren kommer alle følelserne fra filmen virkelig til udtryk.

Newness

Genre: Drama, Romantik

Skuespillere: Nicholas Hoult, Laia Costam Danny Huston

IMDB rating: 6,4/10

I dag mødes man ikke længere tilfældigt på gaden eller andre steder, i dag mødes mange unge på nettet igennem en dating app. Denne film tager fat på hvordan et moderne forhold ser ud i dag, og de udfordringer der følger med når man gerne vil prøve det hele på en gang. En ung mand og en ung Kvinde lever livet igennem one night stands, de bruger deres fritid på at 'swipe' op og ned på en dating app. Men når de tilfældigt falder over hinanden på denne dating app og mødes, forelsker de sig hurtigt i hinanden. Men er det nok? for pludseligt bliver deres forhold for kedeligt og de vælger at prøve et åbent forhold.

Se trailer til Newness

En film fuld af kærlighed, drama og sexede scener, få et indblik i det hele ved at se traileren.

Below Her Mouth

Genre: Drama, Romantik

Skuespillere: Erika Linder, Natalie Krill, Sebastian Pigott

IMDB rating: 5,5/10

Jasmine er en kvinder der har det hele, den fede karriere, den flotte forlovede og det hele ser lyst ud for hendes fremtid. Men hvad hvis man pludseligt møder et andet menneske der bare skubber benene væk under dig. Efter en bytur med sin bedste veninde, møder Jasmine den smukke og selvsikre Dallas. Jasmine bliver fortryllet af dennne mystiske kvinde der pludseligt er kommet ind i hendes liv. Sammen starter de en hed affære, hvilket sætter Jasmine i en livsændrende situation. Hun må nu vælge, vil hun tilbage til det liv hun havde før, eller give afkald på det hele for den mest fantastisk kvinde hun nogensinde har mødt.

Se trailer til Below Her Mouth

Se traileren og få en indblik i flere at de hede scener mellem de to smukke kvinder

Amar

Genre: Drama, Romantik

Skuespillere: María Pedraza, Pol Monen, Natalia Tena

IMDB rating: 5,3/10

De to teenagerere Laura og Carlos møder hinanden og bliver dybt forelskede. De elsker hinanden mere end livet selv, og indleder en dybt passioneret forhold. Laura er en frisk pige, og lever livet imod hendes mors faste greb. Drevet af at ville slippe fri fra hendes mors greb, drømmer laura om at blive gravid. Laura og Carlos dybe og første forelskelse er måske det der vil drive dem fra hinanden, for et år senere virker den dybe passion for hinanden til at være væk.

Se trailer til Amar

Få et indblik i de to unge mennesker forhold. og hvordan deres passion udleder seksuelle scener.

Jonas

Genre: Drama, Mystik, Romantik

Skuespillere: Félix Maritaud, Nicolas Bauwens, Tommy-Lee Baïk

IMDB rating: 7,0/10

Filmen skildre to historier fra to forskellige år. Jonas er hoverollen i filmen, og det er hans historie vi følger. Den ene historie foregår tilbage i 1997, hvor Jonas er en ung teenage dreng. Her mødes Jonas den nye dreng i klassen, som med det samme fanger Jonas’ interesse. De to drenge bliver hurtigt gode venner, og venskabet udvikler sig i retningen af et forhold. Samtidig med denne tidslinje følger vi Jonas i 2015, hvor hans liv er faldet fra hinanden. Jonas er blevet smidt ud af sit hjem, af den fyr han dater, efter flere gange at have været ham utro. Derudover er Jonas blevet anholdt, for at være kommet op at slås på den bøssebar han altid hænger ud på. Filmen skifter mellem de to historier, mens vi lærer Jonas bedre at kende gennem hans fortid og nutid.

Se trailer til Jonas

I traileren ser vi både klip fra Jonas' fortid og nutid, vi får et indblik i hvem Jonas er og hans seksualitet.

Holding the Man

Genre: Biografi, Drama, Romantik

Skuespillere: Ryan Corr, Sarah Snook, Francesco Ferdinandi

IMDB rating: 7,4/10

På en kun drenge skole, mødte Tim og John hinanden. Tim var skuespiller og spillede en rolle i skolens teaterstykke, John har kaptejn over rugby holdet på skolen. De forelskede sig i hinanden i en tid hvor det at være homoseksuel var nyt og ikke accepteret i samfundet. De har elsket og holdt ved hinanden i 15 år, på trods af alt der blev kastet efter dem i form af diskrimination, fristelser, jalousi og tab. Indtil de pludseligt bliver ramt af et problem, der ikke kan løses med den kærlighed de har til hinanden.

Se trailer til Holding the Man

En meget gribende trailer, der både viser den smukke kærlighed mellem de to mænd, og de problemstillinger de kommer ud for.

White Girl

Genre: Krimi, Drama, Romantik

Skuespillere: Morgan Saylor, Brian Marc, Justin Bartha.

IMDB rating: 5,7/10

Den unge college studerende Leah, med langt lyst hår, flytter til New York City, hvor hun møder den unge Blue. I sin fritid ryger Leah sig høj med sine venner og sin chef. Da Leah møder Blue, en ung flot fyr, falder hun hurtigt for ham og de indleder et hedt forhold. Blue sælger stoffer på hjørnet nær hvor Leah bor. Sammen indleder de en større business, hvor de sælger stoffer til Leahs chef. Men da Blue pludseligt bliver arresteret, og Leah står alene med en kæmpe mængde coke, må Leah søge hjælp hos en overbetalt advokat.

Se trailer til White Girl

Både hyggelige og uhyggelige scener bliver vist i traileren, og man bliver fanget af den intensitet traileren præsenterer.

Gypsy

Genre: Drama, Thriller

Skuespillere: Naomi Watts, Billy Crudup, Sophie Cookson

IMDB rating: 6,9/10

Jean Holloway er terapeut til dagligt, og lever et hekt almindeligt liv me dhendes mand og datter. Men bag facaden er Jean Holloway ikke den hun udgiver sig for at være. Jean har svært ved at styre sine impulser, og udnytter sin position som terapeut til at manipulere hendes klienter. Jean har hele sit liv følt at hun har levet to forskellige liv, hun kan ikke styre hvem der er i kontrol og hendes to liv er nu ved at indhente hende.

Se trailer til Gypsy

En gribende og uhyggelig historie fremtræder i traileren, vi får et lille indblik i Jeans liv, og de dæmoner hun kæmper med.

French Dirty

Genre: Komedie, Drama

Skuespillere: Wade Allain-Marcus, Melina Lizette, Atjun Gupta

IMDB rating: 5,2/10

Den unge Vincent har levet et tumult liv, og nu indhenter hans fortid, hans nære fortid og hand nutid ham. Vincent lever et vildt liv sammen med hans barndoms ven Steve, de fester og har gerne en ny pige med hjem hver uge. Men pludseligt møder Vincent Roma, Roma er en smuk kvinde og Vincent falder med det samme for hende. Vincent introducere Roma til han ven Steve, som indleder et forhold og Vincent må se på mens deres kærlighed vokser. Men da Steve forlader byen, ender Vincent og Roma i seng sammen. De aftaler at må fortælle Steve alt, Vincent kommer måske på nye tanker, efter han har mindes sin fortid og gerne fremover vil være en bedre mand.

Se trailer til French Dirty

Vincent lever det vilde liv, med alkohol, fest og nye damer hver uge, det får vi i den grad et indblik i i denne trailer.

Har du et abonnement på Netflix kan du finde masser af film med romantik og erotik i luften, som du kan se i denne artikel. Det er film der er gode at se sammen som kærestepar, som man rigtig kan hygge sig til og måske få inspiration til romantik og erotik i sit eget forhold.

Parforholdet kan også godt tåle at se nogle romantiske film, hvorfor også har lavet en film liste over de bedste af slagsen, som du kan se lige her.

Måske du også kan lide...