13 nervepirrende thriller film

Bedste Netflix film

En thriller film er uden tvivl den type film du kan blive mest opslugt af, især når man støder på de rigtig gode thriller film. Det gør du hvis du ser en af de 13 thriller film vi anbefaler herunder. Det er nogle af de bedst anmeldte og mest nervepirrende thriller der er lavet gennem tiden og mange af dem har faktisk en del år på bagen, men udgør stadig en del af eliten på dette område.

En thriller kan være nervepirrende ja, men den kan så sandelig også være skræmmende og en af de mest skræmmende type thrillere er de psykologiske thrillere. Men fælles for thriller genren er at man bliver så opslugt fordi at man sjældent ved hvad der sker som det næste, og det er netop det der kendetegnet ved denne fremragende genre og de fremragende film herunder.

Pulp Fiction

Genre: Krimi, Drama, Thriller

Skuespillere: John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson

IMDB rating: 8.9/10

Pulp Fiction er en film med kult status og er blandt de bedste film nogensinde i mange filmhjerter. Flere forskellige fortællinger flettes sammen i Pulp Fiction. Det er fortællingerne om. De to lejemordere der skal lokalisere en kuffert der er blevet stjålet fra deres chef, mafiabossen Marsellus Wallace. Om Bokseren, Butch, der bliver betalt af Wallace for at tabe sin næste kamp. Om Wallace’ kone Mia der skal underholdes af lejemorderen Vincent mens Wallace er ude af byen. Det giver anledning til en lang række bizarre, morsomme og voldelige hændelser.

Trailer til Pulp Fiction

Redirected

Genre: Action, Komedie, Thriller

Skuespillere: Vinnie Jones, Scot Williams, Gil Darnell

IMDB rating: 6.6/10

De 4 venner John, Ben, Tim og Michael er nyudsprungne røvere, og strander på uheldigvis i Østeuropa på grund af en række uheldige hændelser. De skal finde deres vej hjem, og på vejen møder de alt fra lejemordere, prostituerede, korrupt politi, smuglere og meget mere.

Trailer til Redirected

Waar

Genre: Thriller, Action, Krimi, Drama

Skuespillere: Shaan Shahid, Hamza Ali Abbasi, Shamoon Abbasi

IMDB rating: 7.9/10

Waar følger Pakistanske sikkerhedsstyrker i deres kamp mod terrorisme, i en række af faktiske hændelser.

Trailer til Waar

Inception

Genre: Thriller, Action, Sci-Fi

Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page

IMDB rating: 8.8/10

Dom Cobbs er en tyv der er i stand til at stjæle hemmeligheder fra andres underbevidsthed. Det har gjort ham til en vigtig spiller inden for industrispionage, og det har nu også sendt ham på flugt. Cobb og hans team skal nu forsøge at plante en idé fremfor at stjæle den, for at kunne begå en perfekt forbrydelse.

Trailer til Inception

Seven (Se7en)

Genre: Thriller, Krimi, Drama

Skuespillere: Brad Pitt, Morgan Freeman

IMDB rating: 8.6/10

To politimænd er ude for at jage en morder, der bevidst går efter ofre der har begået en af de 7 dødssynder.

Trailer til Se7en

Ondskabens Øjne (Silence of the Lambs)

Genre: Thriller, Krimi, Drama

Skuespillere: Jodie Foster, Anthony Hopkins, Lawrence A. Bonney

IMDB rating: 8.6/10

En ung kvindelig FBI agent skal vinde tilliden hos en indsat og ekstremt intelligent, manipulerende seriemorder, i håb om at fange en anden seriemorder der trækker huden af sine ofre.

Trailer til Silence of the Lambs

Memento

Genre: Thriller

Skuespillere: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano

IMDB rating: 8.4/10

Leonard ligner en succesfuld mand der har alt hvad man kunne drømme om af tøj, biler og penge. Men han har kun et formål og det er, at finde manden der voldtog og tog livet af hans kone.

Trailer til Memento

The Prestige

Genre: Drama, Thriller

Skuespillere: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson

IMDB rating: 8.5/10

De to tryllekunstnere Robert og Alfred har siden deres første møde konkurreret om, hvem der er den bedste. Det udvikler sig til en intens rivalisering med dødelige konsekvenser.

Trailer til The Prestige

The Departed

Genre: Krimi, Drama, Thriller

Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson

IMDB rating: 8.5/10

Billy er nyuddannet betjent og er vokset op i et miljø med kriminalitet. Det har gjort ham til en perfekt muldvarp der skal infiltrere mafiaen i byen. Alt imens har specialdetektiven Colin vundet alles tillid, men ingen ved, at han er mafiaens muldvarp i politiet.

Trailer til The Departed

Menneskejagt

Genre: Thriller

Skuespillere: Cary Grant, Eva Marie Saint, James Mason

IMDB rating: 8.3/10

Den intetanende reklamemand Roger O. Thornhill forveksles med en fiktiv efterretningsagent og kidnappes af spioner, der forsøger at myrde ham. Han flygter og prøver at finde den agent, han er blevet forvekslet med.

Trailer til North by Northwest (Menneskejagt)

V for Vendetta

Genre: Thriller, Action, Drama

Skuespillere: Hugo Weaving, Natalie Portman, Rupert Graves

IMDB rating: 8.2/10

Vi befinder os i et fremtidigt, totalitært England, hvor den maskeklædte mand ‘V’ er ved at starte en revolution. Den unge Evey bliver reddet fra en farlig situation af V, og hun bliver hans allierede i kampen mod systemet.

Trailer til V for Vendetta

Sin City

Genre: Krimi, Thriller

Skuespillere: Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Clive Owen

IMDB rating: 8.0/10

Tre forskellige fortællinger om kriminalitet i den mørke og depressive by Basin City. Vi føler tre forskellige personer der alle er viklet ind i vold og korruption.

Trailer til Sin City

Prisoners

Genre: Thriller

Skuespillere: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis

IMDB rating: 8.1/10

Familiefaren Keller Dover oplever sit livs værste mareridt en dag hvor hans datter og hendes veninde forsvinder. Der er kun et spor, og det er en hvid, nedslidt autocamper der tidligere var parkeret på deres vej. Den desperate Keller Dover vælger at tage sagen i egen hånd.

Trailer til Prisoners

Der er rigeligt at gå i krig med når det kommer til thrillers, men pas på for man bliver hurtigt afhængnig af den spænding og fængslende atmosfære thriller film skaber. Du må meget gerne skrive i kommentarfeltet hvis du har andre forslag til gode thriller film, som vi ikke lige har fået plads til på denne liste, så vil vi måske opdatere listen med dem eller bruge forslag på en fremtidig film-liste.

Måske du også kan lide...