Afdeling Q film af Jussi Adler Olsen

Bedste Netflix film

Jussi Adler Olsen filmene, også kendt som Afdeling Q filmene eller Carl Mørck filmene, er baseret på bøgerne af Jussi Adler Olsen. I alt er der skrevet 8 bøger om Carl Mørcks Afdeling Q hvoraf 5 indtil videre er blevet filmatiseret. Filmene har været mindst ligeså populære som bøgerne har i Danmark, og fans ser frem til de nye Afdeling Q film med en ny skuespiller som Carl Mørck og Assad.

Liste over Afdeling Q film i rækkefølge

Rækkefølgen på Afdeling Q filmene er den samme som rækkefølgen på bøgerne af Jussi Adler Olsen.

  1. Kvinden i Buret (20)
  2. Fasandræberne (20)
  3. Flaskepost fra P (20)
  4. Journal 64 (20)
  5. Marko Effekten (2021)

Alle film i Carl Mørck serien

Herunder kan du læse mere om hver film og hvilke sager det er de tager op i filmene. Afdeling Q er en afdeling der gennemgår helt gamle kriminalsager, og det dygtige hold bestående af Carl Mørck, Assad og Rose er ansat til at gennemgå alle disse sager en efter en, og det lykkedes for dem at opklare og komme til bunds i flere af sagerne.

Den helt store forskel på Afdeling Q bøgerne og filmene er at man her får sat ansigter på personerne, ansigter der førhen kun var blevet beskrevet og opdigtet i din fantasi. Derfor bliver det også særligt spændende at se Jussi Adler Olsens 5. film da der her er nye hovedrolleindehavere og dermed et synligt skift af Carl Mørck og Assad.

Afdeling Q film 1 - Kvinden i Buret

År:

Skuespillere: Erstat

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Se Kvinden i Buret trailer

Trailer beskrivelse

Måske du også kan lide...