Amerikanske film fra 40’erne

Bedste Netflix film

Da film første gang kom frem revolutionerede det underholdningsbranchen, og fra at få lavede film i den spæde begyndelse har det hurtigt udviklet sig til at film er blevet alle mands eje. Det betyder også at nogle af de gamle amerikanske Hollywood klassikere nogle gange går helt i glemmebogen.

Det er en skam, for der ligger ofte rigtig meget kvalitet i de gamle film, den gang hvor film for instruktøren altid var en kunst. Det kan være svært at finde nogle af de gamle klassiske amerikanske film på  de mange populære streamingtjenester som HBO og Netflix, men det er muligt at finde nogle klassikere.

Se gamle amerikanske film fra 40'erne på Netflix

Du kan blandt andet se nogle at disse film på Netflix, hvor udvalget af dem variere, men der er hele tiden lidt at vælge imellem. Desværre forsvinder det i alt det andet indhold der bliver smidt ud på Netflix hver uge og de yngre generationer i dag får aldrig øjnene op for hvad film startede med at være og hvor mange af nutidens instruktører til stadighed henter inspiration fra.

Du kan dog få adgang til flere gamle amerkanske film fra 40'erne på Amerikansk Netflix. Amerikansk Netflix kan du få adgang til med en VPN-tjeneste og du kan se præcis hvordan du får adgang til amerikansk Netflix på VPN Hero, hvor du desuden også kan få et overblik over de bedste VPN-tjenester og deres priser.

De bedste amerikanske film fra 40'erne

Selvom 1940-1949 er længe siden, så er det ikke fordi der slet ikke blev lavet film dengang. Faktisk er der masser af film fra 1940'erne i Hollywood, hvor film for alvor begyndte at boome. Der er rigtig mange gode film, men der er så sandelig også rigtig mange dårlige film. Det er dog svært at udvælge de bedste blandt de gode.

Alligevel er jeg endt op med en lille liste over nogle af de bedst amerikanske film fra 40'erne. Desværre er det ikke muligt at streame dem alle sammen, nogle af dem kan du kun opstøve på DVD i Danmark.

Top 10 Hollywood film fra 40'erne:

  1. Citizen Kane
  2. Double Indemnity
  3. Pinnochio
  4. The Philadelphia Story
  5. Dumbo
  6. Rebecca
  7. Casablanca
  8. Diktatoren
  9. Spellbound
  10. Bambi

Som du kan læse ud af listen, så var det også en tid hvor Disney var begyndt med deres populære tegnefilm og i dette årti lavede de også massere af tegnefilm der den dag i dag stadig er en stor succes.

Du må meget gerne dele andre film fra 40'erne ud holder af i kommentarfeltet herunder, så vi alle kan nyde godt af en god gammeldags film fra Hollywood.

Måske du også kan lide...