Arn: Tempelridderen film rækkefølge

Arn: The Knight Templar eller Arn: Tempelridderen, som den hedder på dansk, er en kæmpe stor nordisk og international filmproduktion, der fortæller historien om Arn der bliver tempelridder i en tidsperiode hvor det er det fineste man kan blive.

Historien er baseret på bøgerne af Jan Guillou ligesom mange andre film er baseret på bøger, og bogserien om tempelridderen Arn består af i alt fire bøger: Vejen til Jerusalem, Tempelridderen, Riget ved Vejens Ende, Arven efter Arn. Disse fire bøger er dog kun lavet til et par film, hvilket leder os til svaret på næste afsnits spørgsmål.

Hvor mange Arn film er der?

Der er i alt lavet to film om tempelridderen Arn baseret på Jan Guillous bøger. De to film er senere blevet lavet om til en miniserie i forbindelse med visning på TV og til forskellige streaming platforme. Herunder kan du se hvad de to Arn film hedder og hvilket årstal de er fra.

  1. Arn: Tempelridderen (2007)
  2. Arn: Riget ved vejens ende (2008)

Det er to lange film på over 2 timers varighed, hvorfor man også havde muligheden for at lave det om til en miniserie i stedet for til TV og streaming. Miniserien hedder blot ARN, men indeholder altså de samme billeder som filmene.

Arn: Tempelridderen

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Trailer til Arn - Tempelridderen 1

Trailer beskrivelse

Arn: Riget ved vejens ende

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Trailer til Arn - Tempelridderen 2

Trailer beskrivelse

Hvor er Arn filmene optaget?

Film om tempelridderne

Arn er helt klart en film om tempelridderne og den tid hvor tempelridderne var noget helt unikt, men det er i højere grad en film om en tempelridder og hans personlige historie - baseret på noget en forfatter har skrevet i en bog, hvis formål selvfølgelig har været at skildre tidsalderen korrekt, men i ligeså høj grad at fortælle en god historie.

Er du interesseret i tempelridderne og ikke mindst film om tempelridderne, så findes der en masser andre film om tempelridderne du også kan se. Der findes f.eks. en dansk ungdoms- og familiefilm kaldet Tempelriddernes Skat, der er en filmserie der består af tre film. Du kan også se en film som National Treasure der er en amerikansk film, som også handler om at finde tempelriddernes skat.

Måske du også kan lide...