Contagion film streaming

På Filminspiration.dk hjælper vi dig med at finde film der trender lige nu, og som er gode film. I øjeblikket er filmen Contagion virkelig populær i hele verdenen, og det skyldes nok i høj grad den slående lighed med den coronavirus situationen som hele verdenen står i lige nu.

Contagion er hverken overdrevet eller urealistisk med zombier eller andre monstre, som man kender det fra nogle virusfilm og dommedagsfilm. Til gengæld har instruktøren og hele holdet bag haft meget fokus på at lave en film om en realistisk virus, der skaber en realistisk pandemi, godt nok med en noget større dødelighed end vi ser COVID-19 har (det er jo stadig film – fiktion).

Du kan leje Contagion hos Viaplay, SF Anytime eller iTunes

Contagion trailer

Er du ikke helt sikker på at du tør eller skal se filmen, så se lige traileren inden du kaster dig ud i det. Den giver dig på 2 minutter et godt billede af hvad filmen handler om og hvorfor den er interessant at se netop nu. Efterfølgende kan du se hvor du kan streame og leje den på nettet, samt læse lidt mere om handlingen i filmen.

Hvad handler Contagion om?

Hvor kan jeg se Contagion?

Du kan se Contagion flere steder på nettet, men det er endnu kun muligt at finde den som lejefilm. Det koster til gengæld ikke alverden at leje den, og den står for en god aftens underholdning så det kan kun anbefales. Se herunder hvor du kan leje og streame Contagion og hvad det koster.