Den eneste ene filmcitater

Den eneste ene filmcitater

Den Eneste Ene er en rigtig sjov dansk film, der selvom om den er fra 1999 stadig holder den dag i dag. Der er masser af sjove scener kombineret med godt skuespil og perfekt timing, og ikke mindst er der et hav af sjove citater. Her har vi fundet nogle af de bedste citater fra filmen.

---> Se Den Eneste Ene citatplakat lige her

"Fuck fuck"-citatet

Det mest kendte og brugte citat fra filmen er nok det jeg vil kalde "fuck fuck"-citatet.

"Jamen så, fuck fuck da!"

Det udspiller sig i en scene hvor sundhedsplejersken fra kommunen (spiller af Hella Joof) er på besøg hos Niller (spillet af Niels Olsen). Hans nyligt adopteret datter har lært at sige fuck, og siger det til sundhedsplejersken da hun skal til at gå. Niller forklare: "det er afrikansk og betyder hej", hvorefter sundhedsplejersken siger: "jamen så, fuck fuck da!"

"Sonnyboy"-citatet

Det andet og måske ligeså kendte og brugte citat fra filmen Den Eneste Ene er hvad jeg kalder for "Sonnyboy"-citatet.

"Bare ærgerligt Sonnyboy!"

Det er et citat som Sisse Babett Knudsen får lov til at levere til perfektion i en scene med Sonny, som er hendes utro kæreste. Hun spiller kostbar overfor ham da han kommer for at prøve at redde tingene ud. På et tidpunkt, og meget passende, er hendes svar "bare ærgerligt Sonnyboy". Et super godt citat som kan bruges i mange situationer i ens egen hverdag.

"Hvis du var..."-citaterne

Nogle af mine personlige favorit citater fra filmen er "hvis du var..."-citaterne, fordi nogle af dem er så absurde og så alligevel give meget god mening, at det bare er pisse skægt. Her er et udpluk af de bedste af disse citater fra filmen. Jeg er især vild med dem fra Knud, da han levere dem på en perfekt måde.

"Hvis din pik var en pizza, hvad nummer ville den så være?"

Knud, Nillers kollega

"Hvis i to var ludobrikker, var i så slået hjem nu?"

Knud, Nillers kollega

"Hvis jeres forhold var en bil, hvilken bil ville det så være?"

Adoptionsdamen

Den Eneste Ene film citatplakater

Ovenstående og mange flere sjove citater kan fås på en flot designet plakat, så man kan have dem hængende hjemme på væggen. Så har du altid lidt at grine ad, ligesom dine gæster har noget at snakke om og grine ad. Du kan få en plakat med alle de bedste citater i flere forskellige farver eller du kan købe plakater med de enkelte citater, hvis du bare har et favorit citat.

Se også: