Dødbringende Våben (Lethal Weapons) filmene

Bedste Netflix film

Riggs, Riiiggs, i'm to old for that shit!

Legendarisk citat fra Roger Murtaugh hver gang den unge Martin Riggs hiver ham ud i nye problemer. Det en sjov og underholdende action filmserie, som jeg personligt har set mere end en gang og også kommer til at se igen.

Herunder kan du læse om alle Dødbringende Våben filmene eller Lethal Weapon som er den originale engelske titel. Jeg har skrevet om filmene i rækkefølgen og rækkefølgen er rimelig lige til, da de blot hedder 1, 2, 3 og 4.

Lethal Weapon

År: 1987
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey
IMDb: 7,6

To men med to helt forskellige livssyn bliver ført sammen på en mission om at undersøge en ring af stoffer og prostitution. Roger Murtaugh er 50 år gammel og har ikke mange år tilbage som politimand, mens Martin Riggs lige har mistet sin elskede kone i en bilulykke og derfor har mistet al lyst til at leve. Nu må de arbejde sammen og se igennem hinandens forskelligheder, hvis de skal klare den mission de er blevet givet.

Dødbringende våben 1 trailer

Lethal Weapon II

År: 1989
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci
IMDb: 7,2

Riggs og Murtaugh er tilbage i en ny Lethal Weapon, denne gang er de på jagt efter en rød BMW. Men da BMW’en køre galt falder der en stor mængde af Sydafrikanske valuta ud af bagagerummet, kort efter bliver Murtaugh angrebet i sit hjem af en flok Sydafrikanere. De finder hurtigt en sammenhæng mellem de to hændelser, og gennem deres job møder de et vidne i af sag omkring stoffer der kan fortælle dem vigtig information. Flere inkriminerende informationer dukker op, nu vil Riggs og Murtaugh have hævn på de sydafrikanske narkohandlere.

Dødbringende våben 2 trailer

Lethal Weapon III

År: 1992
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci
IMDb: 6,7

Martin Riggs er ikke langt fra at gå på pension, og kun 8 dage før, anholder Riggs og Murtaugh Billy Phelps for forsøg på røveri. I afhøringslokalet bliver Billy slået ihjel af Løjtnant Jack Edward Travis, tidligere politimand, som nu sælger våben han stjæler hvor bevismaterialer bliver opbevaret. Riggs og Murtaugh slår sig sammen med politibetjent Lorna Cole, for at undersøge sagen og finde Travis.

Dødbringende våben 3 trailer

Lethal Weapon IV

År: 1998
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci
IMDb: 6,7

Selvom Riggs og Murtaugh føler sig for gamle til deres arbejde, ender de alligevel med at involvere sig i en ny mission. Den kinesiske gruppe kaldet Triads har gang massere af slavehandel og forfalskning af store summe penge. Riggs og Murtaugh slår sig sammen med Leo Getx og Lorna Cole, for at sætte en endelig stopper for gruppen Triads.

Dødbringende våben 4 trailer

Måske du også kan lide...