Klovn film i rækkefølge

Klovn film streaming

Frank Hvam og Casper Christensen har i mange mange år været fremtrædende på den danske comedy-scene, hvad end det har være stand-up shows, TV-shows eller på det store lærred. En af deres største succeser er komedie-serien Klovn der har rullet på TV 2 i en årrække og hvor de også har lavet nogle film baseret på seriens karakterer og tåkrummende episoder.

Hvor mange Klovn film er der lavet?

Der er lavet 3 Klovn film, en i 2010, en i 2015 og en i 2020, som også bliver den absolut sidste i filmserien. Herunder kan du læse lidt mere om de 3 film og se rækkefølgen på Klovn film serien.

Hvor kan man se alle Klovn film?

Lige nu kan du se de to første Klovn film på Viaplay. Det kan du med et Viaplay abonnement, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding via knappen herunder. Den sidste Klovn film kan du leje på Viaplay til bare 49 kr. el. på en hvilken som helst anden lejetjeneste.

Se Klovn gratis

Hvis du er interesseret i at se alle Klovn afsnit i Klovn serien, så kan du gøre det på TV 2 Play, hvor alle sæsoner er tilgængelige. Det er ikke muligt at finde Klovn serien andre steder end på TV 2 Play.

Hvilken Klovn film er den første?

Den første Klovn film hedder blot Klovn - The Movie. Det er den film hvor Casper og Frank skal på vildmarkstur og ende på Skanderborg festival. De ender da også med at tage afsted, men med en dreng som Mia og Frank har lovet at passe og Mia mener det er perfekt øvelse for Frank til at blive far.

Hvad hedder sidste Klovn film?

Den sidste Klovn film hedder Klovn - The Final. Det gør den fordi det er finalen, den absolut sidste Klovn film. Til gengæld er der efterfølgende lavet en ny sæson af Klovn serien der nu består af 78 afsnit.

Klovn filmene i rækkefølge

Klovn filmene skal ses i rækkefølge hvis man ikke har set dem før og i virkligheden bør man også se serien inden man ser nogen af filmene. Det er et univers man skal kende, for så ved man også hvad man går ind til når man sætter sig ned for at se den første Klovn film. Klovn filmene kan nemlig være umanerligt pinlige, også i forhold til Klovn serien.

Hvad hedder de 3 Klovn film?

 1. Klovn - The Movie
 2. Klovn - Forever
 3. Klovn - The Final

Herunder kan du læse om handlingen i hver Klovn film og se film traileren til hvert enkelt Klovn film i den rækkefølge de er lavet i. Som allerede fastslået er der 3 Klovn film, og det er også meldt ud fra skaberne af Klovn at der ikke kommer flere film. Til gengæld kan du altid få mere Klovn ved at se Klovn TV-serien der består af 7 sæsoner med 10 afsnit i hver, og masser af klassiske Klovn pinligheder.

Klovn 1 - The Movie

Det gode ved Klovn filmene er at de er præcis ligeså tåkrummende (hvis ikke mere) som TV-serien er, forskellen er bare at de vare ca. 3 gange så lang tid. Den første film lever bestemt op til de forventninger man har af en Klovn film, med Frank der gang på gang havner i en mere og mere pinlig situation og Casper der som altid bare er en kæmpe idiot. De to hovedkarakterer spilles genialt og troværdigt af både Casper og Frank.

Der er dømt herretur for Casper og Frank, der skal ud i vildmarken og ende på festival. Turen starter bare ikke som nogen af dem havde håbet, da Frank er nødsaget til at tage en dreng med på turen og Casper bliver pist over at det hele starter så skidt. Turen bliver kun værre og værre for dem indtil det kulminere på en festival.

Se Klovn 1 film trailer

Få en lille smagsprøve på hvordan filmen forløber i den officielle trailer herunder. Den er fyldt med pinligheder og akavede situationer.

Klovn 2 - Forever

Vennerne er taget til USA for at imponere og vise hvor gode danskerne er. Det er selvfølgelig endnu en rejse der ender i utroskab, pinlighed og masser af gode grin for dig der ser filmen.

Se Klovn 2 filmtrailer

Se hvordan venner skaber ravage i USA og får en kæmpe hund med på rundtur. Der er masser af andre danske stjerner med i filmen, blandt andet Nicolai Coster-Waldau.

Klovn - The Final

I det tredje og sidste kapitel af Klovn-trilogien er der skruet helt op for farten, pinligheden og det helt absurde. Det er en fornøjelse at se denne film hvis ikke man har noget imod at krumme tæerne og grine rigtig meget, hvilket de fleste ikke har.

Hvad handler Klovn - The Final om?

I finalen har Frank fødselsdag og får en gave af Casper der er en tur til Island hvor de skal op at fiske vild laks. Til sin fødselsdag erfarer Frank dog at Mia vil skilles fra ham og det tager han hårdt, men med Casper på siden bliver han gejlet op til diverse ting og det stikker helt af i pinlighed for dem.

Se Klovn 3 filmtrailer

Medvirkende i Klovn filmene

Der er ikke så lidt danske stjerner og kendisser med i de 3 Klovn film, og det er selvfølgelig med Casper Christensen og Frank Hvam som frontfigurerne. Herunder er en komplet liste af kendte danskere som medvirker i Klovn-filmene.

 • Nicolai Coster-Waldau
 • Bent Fabricius Bjerre
 • Lars Hjortshøj
 • Mia Lyhne
 • Michael Carøe
 • Iben Hjejle
 • Jørgen Leth
 • Thomas Helmig
 • Mads Brügger
 • Simon Kvamm
 • Remee
 • Søren Rasted
 • Michael Meyerheim
 • Mikael Bertelsen

Det der gør Klovn-filmene så sjove er også de mange kendte personligheder og dygtige skuespillere der er med i filmene. Det er alle sjove personligheder, der ved hvordan man medvirker i en sjov film og gør det endnu sjover ved at performe rigtigt.

Måske du også kan lide...