Min Søster Børn film

Min Søsters Børn er en meget populær serie af gamle danske film. Faktisk var den gamle udgave af filmene så populær at man nu producere 4. generation af filmene. Der er altså lavet Min Søsters Børn film over 4 omgange med forskellige skuespillere i alle omgange, dog også med forskellig handling i hver film. Uanset hvilken generation du vælger er det familieunderholdning på højt plan, få det fulde overblik over alle Min Søster Børn film i denne artikel.

Min Søsters Børn film rækkefølge

Først of fremmest lad os tage et kig på det fulde overblik over alle Min Søsters Børn filmene lavet gennem tiden. Der er i alt lavet 12 film om Min Søster Børn fordelt på 4 generationer af skuespillere. Hver generation og hver film har stadig sin charme der finder vej ind i os nostalgiske forældre og i et hvert børnehjerte.

Herunder kan du se hele rækkefølgen på Min Søsters Børn filmene:

 1. Min Søsters Børn (1966)
 2. Min Søsters Børn på bryllupsrejse (1967)
 3. Min Søsters Børn vælter byen (1968)
 4. Min Søsters Børn når de er værst (1971)
 5. Min Søsters Børn (2001)
 6. Min Søsters Børn i snees (2002)
 7. Min Søsters Børn i Ægypten (2004)
 8. Min Søsters Børn vælter Nordjylland (2010)
 9. Min Søsters Børn alene hjemme (2012)
 10. Min Søsters Børn i Afrika (2013)
 11. Min Søsters Børn og guldgraverne (2015)
 12. Min Søsters Børn og robotten (ukendt)

Læser du videre kan du læse mere om Min Søsters Børn filmene i rækkefølge, samme rækkefølge som nævnt herover. Vi har dog valgt at opdele det i de 4 generationer af film der er, med forskellige skuespillere i de forskellige roller, så du ved hvor skellet er. Der er dog ikke 2 film der har samme handlingsforløb.

1. generation – De gamle oprindelige Min Søsters Børn film

De gamle Min Søsters Børn film er lavet tilbage i 60’erne og 70’erne og periode hvori de er produceret er fra 1966-1971. Der er i denne første omgang af film lavet 4 stk. med de samme medvirkenden, som du kan se herunder. I hovedrollen som onklen finder vi Axel Strøbye.

Medvirkende: Axel Strøbye (Onkel), Jeanne Darville (Mor), William Rosenberg (Far), Jan Priiskorn Schmidt (Jan), Michael Rosenberg (Michael), Vibeke Houlberg (Lotte), Pusle Helmuth (Pusle), Lars Madsen (Blob).

Min Søster Børn

Præmiereår: 1966

Erik Lund er ungkarl med et videnskabeligt erfaringsmateriale, der består i meget svære ord for ret enkle begreber. Men da Erik Lund skal til at forsvare sin doktordisputats i børnepsykologi, vil skæbnen, at han skal passe sin søsters 6 frække unger i en uge! Og som altid når videnskaben blander sig, ender det i et afsindig festligt, organiseret kaos.

Min Søster Børn på bryllupsrejse

Præmiereår: 1967

Erik og Lisbeth skal giftes og derefter på bryllupsrejse til Østrig. Da mor og far skal have endnu en baby, beslutter de fire små at tage med på bryllupsrejse. De gemmer sig i campingvognen og kommer usete til Østrig.

Min Søster Børn vælter byen

Præmiereår: 1968

Det er Pusles fødselsdag, og hun får en amulet, der kan opfylde ønsker af onkel Erik. Far skal til London, og mor er nødt til at tage med. Imens passer tante Alma børnene. Det er de ikke særlig glade for, så Pusle tryller Alma væk, hvorefter turen er kommet til at opleve København på egen hånd.

Min Søster Børn når de er værst

Præmiereår: 1971

Mor og far har 20 års bryllupsdag. Far har en modeopvisning for en stor kunde og beslutter at overnatte på Kystens Perle. Mannequinen Camilla overnatter også på hotellet. Da mor tager til Kystens Perle for at overraske far, finder hun Camilla og far sammen i soveværelset, og det tager hun ikke godt!

2. generation – Nye Min Søsters Børn film i 00’erne

Før næste generation af Min Søsters Børn film kom, skulle der gå hele 30 år. I denne omgang blev det til 3 film med nedenstående hold skuespillere i de angivede roller og udgivelsesårerne strækker dig fra 2001-2004. I hovedrollen som Onkel er Peter Gantzler.

Medvirkende: Peter Gantzler (Onkel), Wencke Barfoed (Mor), Niels Olsen (Far), Lotte Andersen (Irene Flinth), Stefan Pagels Andersen (Jan), Mikkel Sundø (Michael), Neel Rønholt (Amalie), Benedikte Maria Hedegaard Mouritsen (Pusle), Fritz Bjerre Donatzsky-Hansen (Blob).

Min Søster Børn

Præmiereår: 2001

Min Søster Børn i sneen

Præmiereår: 2002

Min Søster Børn i Ægypten

Præmiereår: 2004

3. generation – 2010-2013

Tredje gang der blev lavet en ny omgang Min Søsters Børn film skulle der heldigvis ikke gå så længe, altså bare 6 år efter den seneste generation af film blev afsluttet. Nu er Peter Gantzler i hovedrollen som Onkel, blevet skiftet ud med Peter Mygind. I denne 3. generation af Min Søsters Børn film blev der lavet 3 forskellige film, hvorefter det overgik til et nyt hold skuespillere og dermed en ny generation.

Medvirkende: Peter Mygind (Onkel), Ditte Hansen (Mor), Troels Malling (Far), Mille Dinesen (Irene Flinth), Sebastian Kronby (Jan), Lasse Guldberg Kamper (Michael), Mathilde Høgh Kølben (Amalie), Frida Luna Roswall Mattson (Pusle), Rumle Riisom (Blob).

Min Søster Børn vælter Nordjylland

Præmiereår: 2010

Min Søster Børn alene hjemme

Præmiereår: 2012

Min Søster Børn i Afrika

Præmiereår: 2013

4. generation – 2015

I den fjerde generation er der kun gået 2 år siden den seneste Min Søsters Børn film udkom. Denne gang er det med Rasmus Botoft i hovedrollen som onkel akkompagneret af et nyt hold barnestjerner i rollerne som min søsters børn. Der er indtil videre produceret 2 film med dette hold skuespillere.

Medvirkende: Rasmus Botoft (Onkel), Lærke Winther Andersen (Irene Flinth), Magnus Nørgaard Larsen (Jan), Carl Nygaard (Michael), Rose-Maria Nemeth Kipling (Amalie), Rosita Nellie Holse Gjurup (Pusle), Thedor Krosby Chieu (Blob).

Min Søster Børn og guldgraverne

Præmiereår: 2015

Min Søsters Børn og robotten

Præmiereår: afventes