Min Søster Børn film

Min Søsters Børn er en meget populær serie af gamle danske film. Faktisk var den gamle udgave af filmene så populær at man nu producere 4. generation af filmene. Der er altså lavet Min Søsters Børn film over 4 omgange med forskellige skuespillere i alle omgange, dog også med forskellig handling i hver film. Uanset hvilken generation du vælger er det familieunderholdning på højt plan, få det fulde overblik over alle Min Søster Børn film her.

1. generation – De gamle oprindelige Min Søsters Børn film

Medvirkende: Axel Strøbye (Onkel), Jeanne Darville (Mor), William Rosenberg (Far), Jan Priiskorn Schmidt (Jan), Michael Rosenberg (Michael), Vibeke Houlberg (Lotte), Pusle Helmuth (Pusle), Lars Madsen (Blob).

Min Søster Børn

Præmiereår: 1966

Min Søster Børn på bryllupsrejse

Præmiereår: 1967

Min Søster Børn vælter byen

Præmiereår: 1968

Min Søster Børn når de er værst

Præmiereår: 1971

2. generation – Nye Min Søsters Børn film i 00’erne

Medvirkende: Peter Gantzler (Onkel), Wencke Barfoed (Mor), Niels Olsen (Far), Lotte Andersen (Irene Flinth), Stefan Pagels Andersen (Jan), Mikkel Sundø (Michael), Neel Rønholt (Amalie), Benedikte Maria Hedegaard Mouritsen (Pusle), Fritz Bjerre Donatzsky-Hansen (Blob).

Min Søster Børn

Præmiereår: 2001

Min Søster Børn i sneen

Præmiereår: 2002

Min Søster Børn i Ægypten

Præmiereår: 2004

3. generation – 2010-2013

Medvirkende: Peter Mygind (Onkel), Ditte Hansen (Mor), Troels Malling (Far), Mille Dinesen (Irene Flinth), Sebastian Kronby (Jan), Lasse Guldberg Kamper (Michael), Mathilde Høgh Kølben (Amalie), Frida Luna Roswall Mattson (Pusle), Rumle Riisom (Blob).

Min Søster Børn vælter Nordjylland

Præmiereår: 2010

Min Søster Børn alene hjemme

Præmiereår: 2012

Min Søster Børn i Afrika

Præmiereår: 2013

4. generation – 2015

Medvirkende: Rasmus Botoft (Onkel), Lærke Winther Andersen (Irene Flinth), Magnus Nørgaard Larsen (Jan), Carl Nygaard (Michael), Rose-Maria Nemeth Kipling (Amalie), Rosita Nellie Holse Gjurup (Pusle), Thedor Krosby Chieu (Blob).

Min Søster Børn og guldgraverne

Præmiereår: 2015

Min Søsters Børn og robotten

Præmiereår: afventes