Olsen Banden citater

Bedste Netflix film

Olsen-Banden er nok en af de mest populære danske filmserier i gennem tiden. Der blev lavet ikke mindre X forskellige film og de er alle fyldt med masser af gode citater fra selveste Egon Olsen især, men også Yvonne, Kjeld, Benny og andre biroller kommer med guldkorn, som vi har samlet i denne udgave af filmcitater fra Olsen Banden filmene.

Egon Olsen citater

Egon Olsen er frontfiguren i Olsen Banden spiller af Ove Sprogø. Han har et væld af klassiske citater men stadig referere til den dag i dag. Se de aller mest populære Egon Olsen citater herunder.

Må jeg være fri! Ti stille! Det er for galt. Jeg finder mig ikke i det! Det er det samme hver gang. Det er det samme hver eneste gang. Man har en plan - en genial plan! - og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og socialdemokrater!

Jeg har en plan!

Må jeg være fri!

Ti stille, sindsyge kvindemenneske!

Benny citater

Benny er i altid godt humør og støtter altid hans planer og beslutninger, hvilket det første citat fra ham herunder meget godt understreger.

Skide godt, Egon!

Kjeld Jensen citater

Kjeld er den altid forsigtige og lydige medlem af Olsen-Banden, og ofte er han ikke helt sikker på at det er nogle gode planer Egon har, men han følger med alligevel. Det første citat herunder siger også meget om Kjeld fra Olsen-banden.

Er det farligt?

Han var aldeles ikke svensker, han var bare almindelig fuld.

Jaja! Jeg skal nok!

Yvonne citater

Yvonne, som er Kjelds kone i filmene, er altid med på sidelinjen og sætter Egon på plads og ikke mindst Kjeld, hvis der er brug for det. Hun støtter dog også ofte Egon og siger at Kjeld skal tage med selvom han ikke har lyst. Her er et par af hendes bedste citater, som er til den sjove side.

Meget har du budt mig gennem alle disse år.

Måske du også kan lide...