Rambo film

Bedste Netflix film

Rambo filmserien har i gennem tiden været så populær at "Rambo" er blevet et begreb i sig selv. Det bruges gerne om en der har evnen til at overleve på egen hånd eller satser alt og går alene i aktion, og det kan være i forhold til mange forskellige ting det blive brugt, og ikke kun det er gå i krig.

Anyways så er navnet på filmene blevet til et begreb fordi det gang på gang handler om en krigsveteran (Rambo) der på egen hånd kæmpe mod alle andre eller det man også kan kalde fjenden. Det er nogle fremragende historier og alle der elsker actionfilm vil også elske Rambo, da det må siges at være blandt de bedste action film serier nogensinde.

Rambo film rækkefølge

Der lavet en del Rambo film efterhånden og det er Sylvester Stalone der spiller Rambo i alle filmene. Det er den samme Rambo, så filmene skal ses i kronologisk rækkefølge da hver film trækker tråde fra tidligere film. Du kan i denne artikel læse om alle Rambo filmene i rækkefølge og se traileren til hvert enkelt film.

Hvor mange Rambo film er der?

Der er i alt lavet 6 Rambo film, Rambo 6 har dog først premiere i 2021. De 6 Rambo film hedder således i denne rækkefølge:

  1. Rambo: First Blood
  2. Rambo: First Blood 2
  3. Rambo III ()
  4. Rambo IV ()
  5. Rambo: Last Blood ()
  6. Rambo: Last Blood 2 (2021)

Rambo 1: First Blood

År: 1982
Skuespillere: Sylvester Stallone, Brian Dennehy, Richard Crenna
IMDb: 7,7

John Rambo er krigsveteran og da han passere gennem den lille by Hope, for at mødes med en af sine gamle veteran kammerater, bliver han anholdt af byen sherif. Byens sherif ved navn Will Teasel kan fra start af ikke lide synet af Rambo, hvorfor han anholder og fængsler Rambo. Denne dårlige behandling for endnu dårligere minder frem i Rambo og får vreden frem i ham. Nu må Rambo kæmpe for sin frihed, med en hel by der jagter ham.

Se Rambo 1 trailer

Rambo 2: First Blood 2

År: 1985
Skuespillere: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Charles Napier
IMDb: 6,5

Få år efter den krig mellem Rambo og Hope landsbyen i Rambo: First Blood, bliver Rambo kontaktet af sin tidligere kommanderende officer, Colonel Sam Trautman, der hiver ham ud af fængsel for at sende ham til det ene sted Rambo svor han aldrig skulle tilbage til, den vietnamesiske jungle. Colonel Trautman mener at der stadig bliver holdt amerikanske POW fanger, og Rambo går med til at infiltrere ukendt territorium for at undersøge sagen. Hurtigt finder Rambo sig i snydt af regeringen og efterladt til at dø, han må nu klare sin umulige mission alene.

Se Rambo 2 trailer

Rambo III

År: 1988
Skuespillere: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marc de Jonge
IMDb: 5,8

Rambo har slået sig ned i Thailand efter den farlige mission i Rambo: First Blood part II. Men det vare ikke længe, for han betroede mentor Colonel Sam Trautman bliver taget til fange bag fjendens linjer i Afghanistan. Rambo mp gøre alt for at redde den eneste mand der altid har stået bag ham, og endnu engang vil regeringen nægte hans eksistens hvis missionen skulle fejle. Men Rambo vil gøre hvad som helst, han viser ingen nåde i kampen om at redde sin ven.

Se Rambo 3 trailer

Rambo IV

År: 2008
Skuespillere: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden
IMDb: 7,0

Rambo har fundet ro i tilværelsen og lever et stille liv hvor han fanger slanger til underholdere og laver at at transportere folk med sin båd. En dag ankommer en gruppe kristne menneskerettigheds kæmpere der anmoder Rambo og transport Burma. Burma har i over 50 år været en åben krigszone, men Rambo går med til at sejle dem dertil. Så snart de ankommer bliver alle taget til fange, mishandlet og nogle dræbt. Det er nu op til Rambo at redde den gruppe af kristne han transporterede til Burma, før de alle er blevet tortureret ihjel.

Se Rambo 4 trailer

Rambo 5: Last Blood

År: 2019
Skuespillere: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta
IMDb: 6,1

Rambo har hele sit liv levet et turbulent liv fuld af krig og ødelæggelse, nu er han faldet til på en gård i Arizona med sin niece Gabrielle og hendes bedstemor Maria. Men inden længe bliver Rambo endnu engang involveret i mere vold, da han niece forsvinder i Mexico. Selvom Rambo ihærdigt prøver at holde hans tidligere voldelige selv nede, er der ingen udvej hvis han skal formå at finde sin niece og bekæmpe dem han møder på sin vej.

Rambo 5 trailer

Måske du også kan lide...