Se film fra din telefon på din fjernsynsskærm med airplay

Bedste Netflix film

Sponsoreret indhold

Teknologien er i udvikling hele tiden. Nye produkter kommer konstant på markedet, så det kan være svært at følge med. Vi har iPads, telefoner og computere, der alle er til for at skabe underholdning og hjælpe os med praktiske gøremål. Fælles for den teknologi, der bliver udviklet til hjemmet i dag, er, at den kan forbindes til internettet. I fremtiden vil alle vores apparater, der kan sluttes til internettet, være mere automatiserede og være i stand til at kommunikere med hinanden for at gøre det nemmere for os.

Den nye teknologi

I fremtiden har de fleste måske et køleskab, der kan gå på nettet og selv bestille de varer, der mangler eller give gode råd til, hvad der skal spises, før det bliver for gammelt og reducere madspild. Det kan også være, at du med et par tryk på din telefon kan finde ud af, hvad der er i køleskabet, vælge en ret og tænde ovnen på de rigtige antal grader. Det kan også være en pacemaker, der selv giver besked til sygehuset, hvis en patients hjerte stopper. Med visse apps på telefonen kan du allerede sætte din elbil til at oplade af sig selv midt om natten. Mange idéer er i udvikling, der skal gøre vores liv nemmere, sundere, sikrere og mere effektivt.

I stuen

Vi kan også starte med teknologien i stuen. Hvis du bruger Apple produkter, kan du nu få airplay. I stedet for at bruge kabler til at slutte højtalere og fjernsyn til andre apparater, kan du nu bruge airplay til at forbinde forskellige enheder til hinanden. Her kan du læse mere om airplay, og hvordan det fungerer.

Det er nemt at finde et spil eller en film på din iPad eller iPhone og med ét tryk dublere skærmen til dit fjernsyn, så du kan se på en større skærm, og familien kan se med. Det kræver dog et Apple fjernsyn, og at alle produkterne, du vil forbinde, er sluttet til samme netværk. Fra din telefon eller din IPad kan du også spille musik på din højtaler. Lyden kommer ud i en bedre kvalitet, end hvis du bruger Bluetooth. Så længe den app, du bruger til at overføre lyd og billede, understøtter airplay, er det nemt at trykke på knappen, og de fleste apps understøtter airplay.