The Avengers film

The Avengers er Marvels navn for den samlede gruppe af superhelte i deres univers - bedre kendt som Marvel Cinematic Universe. Det er her superheltene er blevet samlet i en stor gruppe, der er skabt til at bekæmpe de værste af de værste superskurke. Der er lavet utallige tegneserier om The Avengers, men i MCU er der kun lavet en håndfuld film om dem.

Alle Avengers film indgår i den større sammenhæng der er mellem Marvel-filmene og er i høj grad med til at kæde universet sammen. Det er et formidabelt univers, hvis man er til den slags, og Avengers filmene er prikken over i'et, krymlet på toppen af isen i denne sammenhæng.

Avengers film rækkefølge (kronologi)

Der er i alt lavet 4 Avengers film og filmserien er afsluttet med den fjerde film. The Avengers er dog ikke endegyldigt lagt på hylden, men hvis de kommer på det store lærred igen, så er det med nye karakterer, nye superhelte på holdet - de gamle er gået på pension. Herunder kan du se rækkefølgen på Avengers filmene:

  1. The Avengers (2012)
  2. The Avengers: Age of Ultron (2015)
  3. The Avengers: Infinity War (2018)
  4. The Avengers: Endgame (2019)

Når du skal se de 4 Avengers film er der ikke nogen anden rækkefølge du skal se dem i end den listet herover. De er udgivet i kronologisk rækkefølge og tidslinjen kommer i hælene på hinanden. Der er dog andre Marvel film der foregår imellem Avengers filmene og er en del af historien og tidslinjen.

De 4 Avengers film indgår som sagt i en større sammenhæng, som du kan læse mere om i vores artikel om Marvel superheltefilmene, hvor du også kan se hvordan de indgår i den helt store Marvel film rækkefølge.

The Avengers

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Se The Avengers 1 trailer

Trailer beskrivelse

The Avengers: Endgame

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Se The Avengers 2 trailer

Trailer beskrivelse

The Avengers: Infinity War

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Se The Avengers 3 trailer

Trailer beskrivelse

The Avengers: Endgame

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Se The Avengers 4 trailer

Trailer beskrivelse

Avengers medvirkende skuespillere

  • Robert Downey Jr.

Måske du også kan lide...