Tomb Raider film rækkefølge

Tomb Raider der betyder gravrøver på dansk, er oprindeligt et computerspil der er nu er blevet filmatiseret ad flere omgange. Den første Tomb Raider film blev lavet i 2001 efter videospillene havde haft stor succes verden over i en længere årrække. Det var samtidig en af de første filmatiserede computerspil der blev rigtig populær, og senere har vi set filmatiseringer af Pacman, Assasins Creed og World of Warcraft for blot at nævne nogle.

I denne artikel kan du læse mere om de Tomb Raider film der er udgivet og i hvilken rækkefølge. Der er de gamle Tomb Raider film med Angelina Jolie og så er der lavet en nyere version med Alicia Vikander.

Tomb Raider film i rækkefølge

  • Lara Croft: Tomb Raider (2001)
  • Lara Croft: Tomb Raider - Cradle of Life (2003)
  • Tomb Raider (2018)

Der er ikke flere Tomb Raider film i pipeline som det ser ud lige nu, men der er annonceret en Tomb Raider serie der skal udkomme i 2023 på Netflix. Det bliver en animationsserie om heltinden.

Hvor mange Tomb Raider film er der?

Der er i alt lavet tre Tomb Raider film. To af filmene er fra start 00'erne og den sidste film er fra 2018. Det vides ikke om der kommer flere Tomb Raider film, men lige nu er det ikke på tegnebrættet. Til gengæld er der en animeret Tomb Raider serie i produktion, der udgives på Netflix i 2023.

Hvem har spillet Lara Croft?

Lara Croft er/bliver spillet af 3 forskellige kvindelige skuespillere. Den første til at spille Lara Croft i en film var Angelina Jolie. Herunder kan du se de tre skuespillerinder der har spillet Lara Croft:

  • Angelina Jolie
  • Alicia Vikander
  • Hayley Atwell (i den kommende animationsserie)

Herunder kan du læse mere om hver af de 3 spillefilm der er lavet i Tomb Raider film serien.

Lara Croft: Tomb Raider

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Trailer til Tomb Raider 1

Trailer beskrivelse

Lara Croft: Tomb Raider - Cradle of Life

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Trailer til Tomb Raider 2

Trailer beskrivelse

Tomb Raider

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Trailer til Tomb Raider 3

Trailer beskrivelse

Måske du også kan lide...