TV-pakker – Hvad indeholder de?

Der er sket en stor udvikling i TV-markedet indenfor de seneste år, i og med at streaming er blevet større og større til en billigere pris og med langt højere fleksibilitet.

Det har gjort udbydere af tv pakker mere presset og de har måtte tilpasse sig markedet, hvilket betyder at en TV-pakke de fleste steder i dag er en hybrid mellem almindelige tv-kanaler og streaming. I denne artikel kan du få et overblik over hvad du kan forvente en tv-pakke indeholder alt efter den størrelse den har.

Før i tiden kunne man de fleste steder vælge forskellige tv-pakker der ofte hed noget i stil med:

  • Grundpakken (den lille tv pakke)
  • Den mellem tv pakke
  • Den store tv pakke

Så fasttømret er det sjældent i dag, hvor der i højere grad bliver tilpasset behovet hos forbrugeren. For nemhedens skyld har jeg dog alligevel valgt at opdele denne artikel i disse "pakker", så du kan få en idé om hvad du kan forvente hos de forskellige udbydere i et bestem prisleje.

Hvad indeholder tv grundpakken? - et solidt fundament

Pris: 250-350 kr.

Grundpakken hos de forskellige udbydere indeholder 20-25 kanaler og giver dig også mulighed for at streame alle disse kanaler online. Det er hvis man ser på den klassiske model af en tv grundpakke, hvor det kun er tv-kanaler man får.

Ser du på den nye model der er en hybrid af streaming og tv-kanaler, så kan du få mellem 5-10 kanaler plus 1-2 streamingtjenester om måneden for den samme pris, alt efter hvilken udbyder du vælger.

Hvad indeholder den mellem tv pakke?

Pris: 350-600 kr.

En mellem tv pakke giver dig adgang til mellem 30-40 tv-kanaler, samt mulighed for at streame dem alle. Derudover får du også adgang til en streamingtjeneste eller udvalg streaming indhold.

Hybrid modellen giver dig 10-20 tv-kanaler du kan se på dit fjernsyn el. via streaming, og så giver det også adgang til 3-5 streamingtjenester efter get valg.

Hvad indeholder den store tv pakke?

Pris: 600+ kr.

Bevæger du dig op i den helt store tv pakke, så kan du typisk forvente at få en tv-boks med over 50 kanaler, selvfølgelig også med streaming adgang via app el. browser og adgang til udvalgt streaming indhold el. streamingtjenester.

Du kan med hybrid pakke modellen få adgang til mellem 20-40 tv-kanaler og 5+ streamingtjenester efter eget valg. Med denne løsning kommer du ikke til at mangle noget på underholdningsfronten.

Konklusion

Der er i dag mange flere muligheder når det kommer til valg at tv-kanaler og skærmunderholdning generelt, hvorfor det kan være svært at vide hvad der er den rigtige løsning. Så til slut får du lige to gode fif til at til at håndtere udvalget af underholdning du betaler for.

En god idé kan være at blive kunde hos en tv-udbyder som youSee der tilbyder dig at skifte ud i din pakkes indhold med 30 dages mellemrum. Det gør at du hele tiden kan tilpasse produktet til dine behov, også når de ændrer sig.

En anden god idé er at opsige services og produkter du ikke bruger, undgå evt. dobbelt abonnement på streamingtjenester, hvis du også har dem gennem en tv-pakke og opsig streamingtjenester når du opdager at du ikke får dem brugt. Det kan du opdage ved at gennemgå dine apps el. se igennem dine bankfinanser en gang imellem.