Film der minder om ‘De Urørlige’

de urørlige lignende film

Filmen de urørlige har vundet flere internationale priser, og med rette for det er en fantastisk fortælling der er fantastisk filmatiseret. Filmen er også autentisk og altså baseret på en sand historie, hvilket kun gør den endnu bedre. Oprindeligt er de urørlige en bog udgivet af Philippe Pozzo di Borgo der er manden i kørestolen, som selvbiografi.

Det er ikke så mærkeligt at du har lyst til at se lignende film. De urørlige er oprindeligt en fransk film, og du kan måske finde lignende film i vores artikel med nogle af de bedste franske film, da film fra bestemte lande ofte bliver lavet i mere eller mindre samme stil og derfor minder om hinanden. Hvis ikke du finder noget der, så har vi her 3 gode film der minder om 'De urørlige'.

Samba - Samme instruktør og skuespiller

Et godt sted at starte hvis du vil se en film meget i samme stil som denne, er med filmen Samba.

Green Book - 2 uvenner bliver venner

Green Book er endnu en nyere film, dog ikke fransk, som har mange ligheder med De urørlige-fortællingen. Den handler om en afroamerikansk klaverspiller, der er så dygtig at han selv er eftertragtet i de sydlige amerikanske stater der på dette tidpunkt stadig ser meget ned på de sorte. Til touren skal han bruge en chauffør til at køre ham fra sted til sted, og det er ikke ligefrem fordi de starter ud med at være pot og pande.

Til gengæld udvikler deres venskab sig over tid, og den lange turné gør at de lære hinanden at kende og bringer dem tættere og tættere sammen. Meget lig De urørlige handler filmen om et venskab der udvikler sig fra at være små-fjendtligt til at nære sympati for hinanden.

https://bestsimilar.com/movies/26228-the-intouchables