Julefilm på Netflix

Bedste Netflix film

Et Netflix abonnement har de fleste af os og derfor er du måske også nysgerrig efter hvilke julefilm du skal se på Netflix i år. Der er selvfølgelig mange julefilm på Netflix og det er ikke nemt at vælge, men det er her denne artikel bliver din hjælpende hånd. For jeg har nemlig fundet frem til 10 af de bedste julefilm på Netflix i år.

Der er flere klassiske julefilm på Netflix, men det der virkelig gør udvalget af julefilm på Netflix unikt, er de nye julefilm Netflix selv har produceret der har potentiale til at blive klassikere i fremtiden. Du finder til gengæld ikke Disney julefilm på Netflix, da alle Disney film er blevet trukket tilbage for at blive eksklusivt tilgængelige på Disney+ der er Disneys egen streamingtjeneste. Men lad os se hvilke fremragende julefilm du så skal se på Netflix i år.

Denne liste indeholder primært feel-good familiefilm, men har du børn i husholdningen kan du se denne liste over børnejulefilm på Netflix, så du ved hvad børnene skal underholdes med i julen.

The Christmas Chronicles

Præmiere: 2018

Skuespillere: Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis

IMDB rating: 7,1/10

Her er der tale om den helt store satsning på en original julefilm fra Netflix. Det er et klassisk magisk og komisk feel good juleeventyr for hele familien med Kurt Russell i hovedrollen og to kommende barnestjerner i birollerne.

Den handler om et søskende par hvis mor er nødsaget til at tage på arbejde juleaften. Lillesøsteren tro på julemanden og er overbevist om at hun kan fange ham på kamera, det gør hendes storebror ikke og synes det er noget pjat. Til deres begges store overraskelse og glæde går julemanden i deres kamerafælde og de ser ham. De sniger sig op i hans kane men når ikke at komme ud inden han flyver videre, og ender derfor med at overraske ham så kanen styrter ned og rensdyrene flyver væk. Nu bliver det et kapløb mod tiden for at redde julen og alle de gaver der skal uddeles.

The Christmas Chronicles trailer

Det er en film der anbefales til børn fra 7 år. Du kan se i traileren at der både er komik for voksne og masser af action og underholdning for alle i familien.

The Christmas Chronicles 2

Præmiere: 2020

Skuespillere: Kurt Russell, Darby Camp, Jahzir Bruno

IMDB rating: ukendt/10

Denne film har præmiere i slutningen af november 2020 og er efterfølgeren til Netflix' første store julefilm af samme navn. Endnu engang er det Kurt Russell der spiller julemanden, men der er en udskiftning på barnefronten, hvor det kun er "Kate" fra den sidste film der er med og hendes nye halvbror "Jack".

Kate og hendes mor er på ferie med morens nye kæreste og hans søn Jack, hun bryder sig ikke om omstændighederne og stikker af. I flugten med Jack bliver de suget ind i en slags ormehul og lander på Nordpolen. Her finder Santa Claus dem og tager dem med hjem til ham, hvor de får et helt unikt indblik i hans hjemby og hvordan hans værksted fungerer. Denne gang bliver julestjernen stjålet og julen må reddes endnu engang.

The Christmas Chronicles 2 trailer

Se hvordan julemanden bor (ifølge folkene bag The Christmas Chronicles 2) i traileren til filmen herunder.

Prinsessen og dobbeltgængeren

Præmiere: 2018

Skuespillere: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar

IMDB rating: 6,0/10

Hovedhandlingen i denne film er ikke centreret omkring jul, men til gengæld foregår hele handlingen ved juletid. Den handler om en bager, meget dygtig, der får muligheden for at stille op i en royal bagekonkurrence. Ved den lejlighed møder hun prinsessen som ligner hende på en prik og det beslutter dig for at bytte roller i en rum tid. For dem begge to er det en mulighed for at prøve det liv de begge drømmer om i 2 dage.

Hvis man har set High School Musical, så kender man også hovedrolleindehaveren i denne her film som er Vanessa Hudgens. Det er en rigtig feel good film, der selvfølgelig ender med at blive lidt kompliceret, men uden ulykkeligheder.

Se Prinsessen og dobbeltgængeren trailer

Se traileren til Prinsessen og dobbeltgængeren der er en Netflix Original og som der også er kommet en efterfølger til der kan ses på Netflix. Efterfølgeren hedder Prinsessen og dobbeltgængeren bytter igen.

Julemandens datter

Præmiere: 2018

Skuespillere: Ella Testa Kusk, Martin Buch, Peter Sejer Winther, Nikolaj Kopernikus, Mia Lyhne

IMDB rating: 5,7/10

Julemandens Datter er en nyere dansk julefilm der handler om en pige der sjovt nok er Julemandens Datter. Hun må på grund af hendes køn ikke gå i julemandsklassen, men får ét ønske og ønsker at hun må gå der. Det går rektoren med til på den betingelse at hun klare optagelsesprøven, som er at få et barns største ønske til at gå i opfyldelse. Hun vælger en dreng hvis far har fået hukommelsestab og er blevet svækket grundet et ukendt angreb. Det viser sig at være en farlig opgave at begive sig ud på, men julemandens datter Lucia og drengen Albert gør det alligevel.

Se Julemandens datter trailer

Cinderella Story: Christmas Wish

Præmiere: 2019

Skuespillere: Laura Marano, Gregg Sulkin, Isabella Gomez

IMDB rating: 5,2/10

En pige med en on stedmor og onde stepsøstre arbejder som Alf i et storcenter. Hun er super dygtig til at synge og gennem hendes arbejde i storcentret sker der et lille julemirakel.

Se Cinderella Story: Christmas Wish trailer

Let it Snow: Tre vinterromancer

Præmiere: 2019

Skuespillere: Isabella Merced, Shameik Moore, Odeya Rush

IMDB rating: 5,8/10

Dette er en sjov ungdomsfilm hvor man følger 3 forskellige romancer over en jul. Det er en film produceret af Netflix på baggrund af den bedst-sælgende bog af samme navn, skrevet af forfatteren John Green. Det er en romatisk dramafilm der får smilet frem.

Se Let it Snow trailer

Få en lille forsmag på de 3 forskellige, meget forskellige, forhold og romancer man vil følge i filmen. Et forhold der tilsyneladende er meget romantisk, et mellem to bedste venner og et hvor en pige er forelsket i en anden pige. Ender det godt som julen skal?

A Christmas Prince

Præmiere: 2017

Skuespillere: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige

IMDB rating: 5,8/10

En rapporter fra et stort amerikansk modemagasin bliver sendt til Aldonien for at interviewe den kommende konge. Kongen er nemlig død og det betyder at prinsen skal krones.

Filmen foregår ved juletid i flotte vinterlige omgivelser, på et flot slot i bjergene dækket af sne. Hvis ikke det landskab får dig i julestemning, så er der ikke meget der gør.

Se A Christmas Prince trailer

Journalisten får til opgave at lave det ultimative scoop på prinsen, som har fået et med at han har en vild livsstil der ikke passer til en konge, men som journalisten lære ham at kende får hun en anden oplevelse af ham.

The Knight Before Christmas

Præmiere: 2019

Skuespillere: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui

IMDB rating: 5,5/10

Tro det eller ej men her er der igen tale om en julefilm på Netflix med Vanessa Hudgens i hovedrollen, den kvindelige hovedrolle i hvert fald. Du kan i øvrigt se vores liste over alle film med Vanesssa Hudgens, og finde ud af hvad hun ellers har medvirket i siden hun blev kendt i High School Musical.

I denne film kommer en ridder fra en anden tid pludselig til nutiden gennem en portal og er lige ved at blive kørt ned af Brooke (Vanessa Hudgens). Hun tager ham med på hospitalet og finde ud af at der ikke er sket ham noget, men han fortæller han er en ridder fra en anden tid. De må sammen finde ud af hvordan han er havnet der og kommer hurtigt tæt på hinanden.

The Knight Before Christmas trailer

Find ud af om det er en julefilm for dig og se traileren herunder.

Udvalget af julefilm på Netflix stopper ikke her. Det er blot nogle af de første af julens film på Netflix og der kommer hele tiden nye til. De fleste af disse film er Netflix Originals, hvilket betyder at du kan se dem altid på streamingtjenesten da Netflix har rettighederne til filmene selv.

Måske du også kan lide...