Ringenes Herre citater

Ringenes Herre forfatteren J.R.R. Tolkien var rigtig længe om at skrive bøgerne og det har også gjort at sproget er helt unikt og gammeldags, hvilket er svært at skrive. Det betyder også at der er rigtig mange fede citater fra Ringenes Herre, hvoraf en del af dem er kommet med i Ringenes Herre filmene og bliver fremlagt fantastisk godt af skuespillerne. Flere af citaterne er blevet så kendte at de bliver brugt i diverse memes på nettet.

I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste citater fra broderskabet der skal bringe ringen til Mordor. Du kan få dem og alle de andre citater i alle Ringenes Herre filmene, men du kan også bare lige få dem genopfrisket herunder.

Gandalf citater

Den vise Gandalf har en del citater gennem alle tre film, mange af dem meget vise både i filmen men betydningen kan også overføres til det virkelige liv. Han står også for en del sjove citater.

"All we have to decide is what to do with the time that is given to us."

“If in doubt...always follow your nose.”

"A wizard is never late, nor is he early. He arrives precisely when he means to."

"Death is just another path. One that we all must take."

Boromir citater

Boromir stå for det mest kendte citat fra Ringenes Herre, et citat der er blevet brugt til utallige memes verden over og måske er det endda et i toppen af de mest kendte og gengivet filmcitater nogensinde. Se det og et par andre citater fra Ringenes Herre.

"One does not simply walk into Mordor."

"You carry the fate of us all, little one. If this is indeed the will of the Council, then Gondor will see it done."

Samwise Gamgee citater

Ligesom Gandalf efterlader Sam os også med en masse kloge og varme citater gennem filmene. Mange af dem selvfølgelig sagt til Mr. Frodo, da de gennemføre hele rejsen sammen.

“That there's some good in this world, Mr. Frodo... and it's worth fighting for.”

"I can't carry it for you, but i can carry you!"

"Do you remember the taste of strawberries?"

Aragorn citater

Aragorn har ikke de mest kendte citater, men de citater han har er meget sigende for hans betydning i filmene og hvem han i virkeligheden er.

"There is always hope."

"I do not fear death"

"I would have gone with you to the end, into the very fires of Mordor."

Legolas citater

Legolas står sammen med Gimli for mange af de humoristiske indspark i løbet af trilogien. Det er spillet mellem dem der skaber de sjove citater og her er nogle af de bedste Legolas citater.

"A red sun rises. Blood has been spilled this night."

"Should i describe it to you? or would you like me to go get you a box?"

"What about dying side by side with a friend?"

Gimli citater

Dværgen Gimli er meget frembuldrende og der bliver ikke altid tænkt for meget, hvilket også gør at han har fået nogle sjove citater i bøgerne og filmene. Her kan du se de bedste fra filmene.

"Nobody tosses a dwarf!"

"Not the beard!"

"If anyone was to ask for my opinion, which i note they're not..."

"And my axe."

Merry citater

Merry er den sjove udadvendte af de to små hobbitter der tilfældigvis kommer med på eventyret. Han har mange sjove citater i starten af filmene, men er også meget kæk i hans citater. Se det bedste fra Merry her.

Pippin citater

Pippin er den fjollede og tumpede af de to, der altid laver store fejl med stor betydning. Han er også nysgerrig hvilket bringer ham i problemer. Ligesom Merry spiller de nogle sjove fjollede roller, der også har nogle sjove citater.

Frodo citater

Frodo, der vel nærmest er det man kan kalde for hovedpersonen, står for nogle meget undrende og spørgende citater igennem filmene. Han er meget alvorlig og at have ringen påvirker også han sind. Her er de bedste citater fra Frodo.

Måske du også kan lide...