After film rækkefølge

Bedste Netflix film

After filmene er baseret på ungdomsromanen af samme navn skrevet af forfatteren Anna Todd. Det er en bogserie der har opnået stor popularitet blandt unge mennesker grundet den turbulente kærlighedshistorie mange unge nok kan relatere til eller som minimum lader sig forføre af.

I denne artikel kan læse om alle After-filmene og se den rigtige rækkefølge på After-filmene. Du kan se den første After film på Netflix, men de andre er kun tilgængelige som lejefilm. Du kan leje After We Collided og After We Fell på SF Anytime el. Viaplay.

After film rækkefølge - Hvor mange after film er der?

Der er i alt lavet fire After film baseret på de fire After bøger af forfatteren Anna Todd. Du kan se After film rækkefølgen herunder:

  1. After (2019)
  2. After We Collided (2020)
  3. After We Fell (2021)
  4. After Ever Happy (planlagt)

Der er indtil vider kun lavet tre After film, baseret på de tre første After bøger ud af i alt fem. Det er dog allerede officielt meldt ud at der kommer en After 4 film baseret på den fjerde bog i serien, som hedder After Ever Happy.

After 1

IMDB rating: 5,3/10

Den første After film giver os en introduktion til de to det hele handler om - Tessa og Hardy. Det er deres kærlighedhistorie vi får begyndelsen af her, og som udvikler sig til hurtigt med op og nedture. De er begge dybt forelskede i hinanden, hun er en pæn pige og han er en bad-boy.

After trailer

Få et glimt af hvad der sker i den første After film i traileren herunder.

Relaterede indlæg kode

After 2: After We Collided

IMDB rating: 5,0/10

I toeren af After følger vi Hardy og Tessa efter deres brud. Det går dem forskelligt og den ene trives, hvor den anden kæmper med at holde humøret højt og leve en fornuftig tilværelse. Tessa er fyldt med selvtillid efter bruddet og får sin drømme praktikplads på et forlag, mens Hardy er ved at tillægge sig nogle yderst dårlige vaner. Følg den unge kærlighed i After We Collided og se hvordan det fortsat går Tessa og Hardy.

After We Collided trailer

Deres forhold er ikke slut, se hvad der sker i After 2 traileren herunder.

After 3: After We Fell

IMDB rating: 4,7/10

Det går godt for Tessa der nu står overfor sit drømmejob og en flytning til Seattle. Da alt ser ud til at gå efter planen, kommer en afsløring om hendes familie frem der ændre på alt. Samtidig fører Hardys jalousi til flere og værre udbrud end tidligere, der skaber meget usikkerhed i Tessas hverdag.

After We Fell trailer

Herunder kan du se den officielle trailer til After We Fell, altså After film nummer 3.

After 4: After Ever Happy

IMDB rating: 4,5/10

Ender det lykkeligt for et par i et ellers usundt forhold eller må de beslutte at gå hver til sit? Det er temaet i denne sidste After film, hvor en sandhed bringer dem tættere på hinanden og det går op for dem at de ligner hinanden mere end da de først mødtes. Det ændre dog ikke på at deres forhold har været og stadig er fuld af udfordringer og usunde vaner, men kan de rette op på dem og leve lykkeligt sammen?

After Ever Happy trailer

Få en lille forsmag på hvordan det går Tessa og Hardy i den sidste af de i alt fire After film i traileren herunder.

Der kommer ikke flere After film end disse fire, det er altså den endelige liste over alle After film du kan se i listen herover. Filmene er baseret på bøgerne af samme navn, skrevet af Anna Todd og medmindre hun vælger at udgive en ny bog i serien, kommer der nok ikke flere film i After serien.

Måske du også kan lide...