James Bond: No Time to Die – Præmieredato i Danmark

Et af år 2020s helt store film præmierer skulle have være den nye James Bond film: No Time to Die, men som vi alle nu ved blev 2020 langt fra det år man havde forventet det ville blive på grund af den verdensomspændende pandemi. Det har haft store betydninger for den nye James Bond film der er blevet udskudt af flere omgange.

Først hed det sig at man skød premiere-datoen ca. et halvt år frem i tiden fra den oprindelige præmieredato i april-måned. Dermed fik man en præmiere dato i november, hvor det var tænkeligt at man var kommet ud på den anden side af corona-virus. Sådan gik det ikke og epidemien bluser nu op igen verden over, hvorfor præmieredatoen endnu engang er blevet udskudt.

007 - No Time to Die premiere i Danmark

Den seneste præmieredato der er blevet offentliggjort er der igen blevet sået tvivl om. Det betyder at intet er sikkert. Den foreløbige dato hedder:

fredag den 2. april 2021

Den seneste tid har der været meget snak om filmen ville udkomme direkte på streaming, ligesom man ser Disney har valgt at gøre det med den nye Mulan film. Der har eftersigende været forhandlinger med Netflix, Apple og andre streamingtjenester, Netflix har meldt ud at de ikke kommer til at købe den.

Det er en kritisk situation for produktionsselskaberne bag filmen, fordi de hver måned tabet penge på det lån der er optaget til at gennemføre produktionen. Derfor kan vi også forvente at den nok ikke bliver udskudt længere end til 1. halvår af 2021, hvor den enten vil få biografpræmiere eller præmiere på en af de store streamingtjenester.

No Time to Die trailer

I mellemtiden kan du glæde dig over at trailerne ikke er gået nogle steder, så dem kan du stadig se og få en forsmag (omend meget lille) på den helt nye James Bond film der har været meget længe undervejs efterhånden.

Man skal huske på at der også er noget særligt ved denne James Bond film for det er nemlig den sidste film hvor Daniel Craig spiller James Bond. Han er blevet rost gennem alle filmene og bliver omtalt som en af de bedste til at spille rollen som 007 nogensinde. Hvem der bliver den nye James Bond ved vi endnu ikke, og der er stor sandsynlighed for at vi ikke finder ud af de før No Time to Die har haft premiere.

Nu til trailerne som der altså er udgivet 2 af og som du kan se herunder.

James Bond: No Time to Die trailer 1

James Bond: No Time to Die trailer 2

Den nye James Bond sang af Billie Eilish

Ligesom enhver anden James Bond film medfølger der også en sang med høj prestige sunget af en af tidens største sangere. Til denne film er der Billie Eilish der har fået æreren af at skrive og synge den nye James Bond sang. Den skal du heller ikke snydes for, du kan høre den i videoen herunder.

Måske du også kan lide...