Millennium film trilogien – Lisbeth Salander film rækkefølge

Bedste Netflix film

Krimiromaner har efterhånden i mange år været populære at filmatisere. Vi ser det i udlandet og vi ser det i Danmark hvor Afdeling Q filmene er meget populære, baseret på bøger af Jussi Adler Olsen, men en af de filmatiserede bøger der har haft mest succes er Stieg Larssons krimier der går under navnet Millinnium trilogien med Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander i historiens hovedroller.

Det er en god klassisk trilogi der ikke bliver længere med flere film og som har en afslutning. Det er også en god historie og et super interessant forhold mellem hovedrollerne Lisbeth og Mikael. Du kan se Millenium trilogien på Netflix, men husk at se dem i den rigtige rækkefølge, som du finder længere nede på siden.

Lisbeth Salander film rækkefølge

Millenium filmene er kendt under mange navne, nogle kalder dem Mænd der hader kvinder-filmene efter den første film, andre Stieg Larsson-filmene efter de oprindelige forfatter, og sidst men ikke mindst Lisbeth Salander-filmene efter den mest bemærkelsesværdige rolle i filmene. Herunder kan du se rækkefølgen på Millennium trilogien.

  1. Mænd der hader kvinder (2009)
  2. Pigen der legede med ilden (2009)
  3. Luftkastellet der blev sprængt (2009)

Der er udover de tre film i den originale trilogi, også lavet en amerikansk udgave af filmene. Den hedder The Girl With the Dragon Tattoo og er fra 2011.

Mænd der hader kvinder

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Mænd der hader kvinder trailer

Trailer beskrivelse

Pigen der legede med ilden

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Pigen der legede med ilden trailer

Trailer beskrivelse

Luftkastellet der blev sprængt

IMDB rating: 7.1/10

Beskrivelse

Luftkastellet der blev sprængt trailer

Trailer beskrivelse

Millennium trilogien medvirkende

Der er to personer der fylder mere end andre i denne trilogi og det er hovedrollerne Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

Hvad hedder skuespilleren der spiller Lisbeth Salander?

Skuespilleren der spiller Lisbeth Salander hedder Noomi Rapace.

Måske du også kan lide...