Shang-Chi anmeldelse

Jeg her fulgt Marvel Cinematic Universe siden de første film begyndte at komme i biografen, men er faldet lidt af på den de seneste år af forskellige årsager. Shang-Chi - Legenden om de to ringe er dog en af de bedste Marvel film jeg har set i mange år, måske siden den første Avengers film el. The Guardians of the Galaxy.

Handling

Shang-Chi filmen handler om

Lad os lige et kort øjeblik vende tilbage til hvorfor jeg faldt lidt af på den med de nye Marvel produktioner, som jeg dog har fået set, men ikke med samme entusiasme. Der var en periode hvor der udkom virkelig mange Marvel film og universet blev af samme grund mere indviklet, samtidig med at den fremragende humor fra de første film dalede i kvalitet el. i hvert fald ikke havde samme overraskelsesmomentum som tidligere.

Derfor stod jeg lidt af og droppede at læse om universet og forsøge mig med at være "fan". Shang-Chi mindede mig til gengæld om hvorfor jeg i så mange år var så vild med Marvel universet, for den formår at bringe det bedste fra universet ind i en film og jeg var virkelig godt underholdt.

Tjeklisten over de ting der for mig udgør en fremragende Marvel film er helt udfyldt. Her snakker vi ikke Oscar film niveau for det er usammenligneligt, men vi snakker internt Marvel niveau. I Shang-Chi filmen er der:

  • Humor
  • Historie
  • Fantasy
  • Sammenhæng
  • Mystik
  • Skuespil

Det er en film med Marvel humor helt i top-klasse, en fantastisk historie med mystik, mystiske personer og væsner, der får fantasy-genren ind i MCU på en helt ny måde. Der er sammenhæng med de andre Marvel film og så gør skuespillerne det generelt rigtig godt.

Trailer overskrift

Trailer beskrivelse

Relaterede indlæg kode

Måske du også kan lide...