Tøsefilm – Film med kærlighed og drama

Bedste Netflix film

Af og til er en rigtig god tøsefilm lige akkurat det man har brug for, hvad end du planlægger en aften sammen med veninderne eller en hyggelig aften med dig selv. I tilfælde af du skulle være i tvivl, så findes der også virkelig mange af dem – tøsefilmene.

Der findes faktisk så mange gode tøsefilm, eller Chick Flicks som er den engelske betegnelse, man bare skal se, at det var enormt svært at udvælge hvilke tøsefilm er de de bedste, de ultimative og de intet mindre end fantastiske – puha, vi fik næsten stress da vi skulle koge det ned til en liste på bare 14 klassiske og gode tøsefilm.

14 bedste tøsefilm med romantik og kærlighed

En fed tøsefilm indeholder ofte mange af de samme elementer: der skal gerne være nogle lækre fyre, det skal gerne foregå på et amerikansk high school og så skal der være masser af kærlighed og drama!

I listen længere har vi udvalgt 14 af de bedste tøsefilm der skal ses, og det er en god blanding af de klassiske, de romantiske, dem der får dig til at tude og dem du kan grine af. Alt i alt, den ultimative samling af tøsefilm – så hvad venter du på?

10 Things I Hate About You

Genre: Komedie, drama

Skuespillere: Julia Stiles, Heath Ledger, Joseph Gordon-Levitt

IMDB rating: 7,3/10

Cameron er startet på en ny skole, og han falder pladask for en af skolens populæreste piger, Bianca. Cameron gør alt for at imponere Bianca, men han finder ud af, at Bianca ikke må date nogle før hendes storesøster Kat gør. Derfor er Cameron’s mission at finde en fyr der vil date Kat – ikke nogen nem sag, da Kat er en klassisk sur, provokerende og oprørsk teenager who just don’t give a fuck. For at det skal lykkes må han få fat i skolens ultimative bad boy, Patrick som må være den eneste der kan få Kat til at tø lidt op.

Se 10 Things I Hate About You traileren

Mean Girls

Genre: Komedie

Skuespillere: Lindsay Lohan, Jonathan Bennett, Rachel McAdams

IMDB rating: 7,0/10

Cady er født og opvokset i Afrika hos forældre der er zoologer. Hun kender intet til den ‘moderne verden’ og da slet ikke hvordan et gymnasie fungerer. Cady bliver derfor udfordret maksimalt da hun pludselig skal starte på et gymnasie hvor der hersker psykologisk krigsføring og uskrevne sociale regler som piger oplever i dag. Cady bliver accepteret hos de populære piger, og i den process forandrer hun sig fuldstændig og mister de eneste rigtige venner hun har.

Se Mean Girls traileren

Clueless

Genre: Komedie

Skuespillere: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy

IMDB rating: 6,8/10

Cher er en smuk, forkælet teenager der går på gymnasiet i Beverly Hills. For Cher går livet mest af alt op i popularitet, tøj, fester og drenge – og hun har intet tilovers for gymnasiedrenge der er alt for umodne til hende. Da en ny kikset og klodset pige begynder på skolen overbeviser Cher sin bedste veninde Dionne om, at hun skal være deres “gør det selv” projekt – det ender dog med at tage en uventet drejning for Cher.

Se Clueless traileren

Bridget Jones’ dagbog

Genre: Komedie, Drama, Kærlighed

Skuespillere: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant

IMDB rating: 6,7/10

Engelske Bridget er fast besluttet på at forbedre sig selv, alt imens hun leder efter sin eneste ene. Den morsomme og til tider pinagtige proces dokumenterer hun i sin dagbog.

Se Bridget Jones’ dagbog traileren

13 snart 30

Genre: Komedie, Romantik

Skuespillere: Jennifer Garner, Mark Ruffalo

IMDB rating: 6,2/10

En 13-årig pige ønsker på sin fødselsdag at hun ville være en voksen kvinde på 30 år, og da hun vågner op næste dag er det lige akkurat det hun er. En total fremmed i sit eget voksenliv.

Se 13 snart 30 traileren

Heartbreakers

Genre: Komedie, Romantik

Skuespillere: Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Gene Hackman

IMDB rating: 6,2/10

En mor og datter snylter sig igennem tilværelsen i jagten på rigdom, ved at forføre og gifte sig med attraktive ungkarle.

Se Heartbreakers traileren

Never Been Kissed

Genre: Komedie, drama

Skuespillere: Drew Barrymore, David Arquette

IMDB rating: 6,1/10

Josie Gellar er desperat efter at stige i rang i jobbet som journalist hos Chicago Sun Times. Josie får sin chance, da hendes chef beder hende om at gå undercover på et gymnasium – hun takker ja men er nervøs da hun selv var en super kikset, nørdet og upopulær da hun gik i skole. Josie forelsker sig i en lærer, Sam, der ynder at have sofistikerede samtaler, og her er Josie helt på hjemmebane – der er kun et problem, hun skal forestille at være 16 år, ikke 25.

Se Never Been Kissed traileren

She’s All That

Genre: Komedie

Skuespillere: Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook, Paul Walker

IMDB rating: 5,9/10

Zack Siler er skolens mest populære dreng; han får topkarakterer, er stjernen af fodboldholdet, ser godt ud og er kærester med skolens mest eftertragtede pige Taylor. Da Taylor pludselig har set sig kær i en utiltaende realitystjerne dropper hun Zack. Zack og hans venner bliver enige om, at Zack kan gøre enhver pige på skolen til prom queen, og de udser sig den kiksede kunst studerende Laney Boggs – med lidt for mange malerpletter på bukserne og temmelig store briller, og det viser sig at være noget af en udfordring for Zack.

Se She’s All That traileren

Sex and the City: The Movie

Genre: Komedie, Drama, Romantik

Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Kim Cattral, Cynthia Nixon, Kristin Davis

IMDB rating: 7,1/10

Klummeskribenten Carrie har endelig fået sin Mr. Big og de to står til at skulle giftes. Men da en af veninderne i frustration over sit eget mislykkedes kærlighedsliv skræmmer Mr. Big væk, må alle tre veninder træde til for at trøste sønderknuste Carrie.

Se Sex and the City traileren

Coyote Ugly

Genre: Komedie, Drama, Musik

Skuespillere: Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman

IMDB rating: 5,7/10

Den aspirerende sangskriver Violet dropper sit job som servitrice, til fordel for at flytte til New York og make it big. Det går dog ikke så nemt som hun regner med, og hun ender med at måtte tage arbejde som bartender og entertainer på baren Coyote ugly.

Se Coyote Ugly traileren

Blue Crush

Genre: Drama, Romantik, Sport

Skuespillere: Kate Bosworth, Michelle Rodriguez, Matthew Davis

IMDB rating: 5,7/10

Anne Marie er en dedikeret surfer der tjener til dagen og vejen ved at arbejde som rengøringsdame på et hotel. Hun bruger alt sin fritid på at surfe, og kæmpe sig vej til en stor surf konkurrence, Pipe Masters. Pludselig finder Anne Marie dog en anden interesse da hun øder quarterbacken Matt på hotellet.

Se Blue Crush traileren

Sweet Home Alabama

Genre: Romantik, Komedie

Skuespillere: Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Josh Lucas

IMDB rating: 6,2/10

Den succesfulde designer Melanie tager en pause fra storbylivet og sin forlovede for at tage tilbage til sit hjem i sydstaterne hun ikke har set i årevis, for at ende et tidligere ægteskab. Nu skal hun kæmpe sig igennem alle sine gamle venners fordomme om hendes storbyliv, og samtidig tage sin forlovelse op til overvejelse en ekstra gang.

Se Sweet Home Alabama traileren

Bollevenner

Genre: Komedie, Romantik

Skuespillere: Mila Kunis, Justin Timberlake

IMDB rating: 6,5/10

Dylan og Jamie forsøger at styre uden om alle klicheerne, da de introducerer sex som en del af deres ellers gode venskab. Det viser sig, at det faktisk ikke er uden problemer at være bollevenner.

Se Friends with benefits traileren

P.S I Love You

Genre: Drama, Romantik

Skuespillere: Hilary Swank, Gerard Butler

IMDB rating: 7,0/10

Enken Holly modtager personlige beskeder fra sin afdøde mand Gerry, der nøje har planlagt beskeder og oplevelser som skal hjælpe Holly med at komme igennem sorgen, og finde kærligheden igen.

Se P.S I Love You traileren

Vil du se flere romantiske film? Så kan vi anbefale dig at tage et kig på vores top 10 bedste romantiske film nogensinde, og listen over de absolut bedste tudefilm. Det kommer du ikke til at fortryde!

Hvad er en Chick Flick film?

Du har måske hørt begrebet Chick Flick og det er faktisk bare hvad man kalder tøsefilm på engelsk. En flick er slang for film og chick er slang for en tøs, altså kan betydningen faktisk oversættes direkte til tøsefilm på dansk.

Dette er altså også en liste over de bedste chick flicks du skal se med veninderne eller lokke kæresten til at se. Du kan også bruge listen som fyr til at over raske din kæreste med en hyggelig filmaften.

Skrive gerne forslag til andre gode chick flicks i kommentarfeltet herunder.

Måske du også kan lide...