Liste over alle Barbie film (på dansk)

Bedste Netflix film

Kender du en lille prinsesse der er vild med Barbie og alle hendes eventyr? Så har vi fundet 10 skønne film som hun vil elske at se! Barbie har været de små pigers veninde helt tilbage til 1959 hvor den aller første Barbie dukke blev opfundet. Det er først inden for de seneste 14 år at Barbie også er blevet filmstjerne, og nu underholder dig og dine små piger i en lang række Barbie film.

Tilbud: Se alle Barbie film gratis på Viaplay - Prøv nu i 14 dage uden binding

Der findes efterhånden et helt væld af film med Barbie i nye og klassiske fortællinger som f.eks. eventyret om Rapunzel, Svanesøen, Nøddeknækkeren m.m. og vi har udvalgt 10 af de bedste film i en liste herunder.

Barbie film rækkefølge

Der er lavet et hav af Barbie film i animeret udgaver. Faktisk er det blevet til hele 38 barbiefilm  fra 2001 og frem til i dag. Der er altså mange Barbie film at holde styr på, og Barbie er stadig populær den dag i dag, så det gælder om at have styr på det når ens barn vil se filmene, eller måske du selv er stor Barbie fan og ønsker få opdateret rækkefølgen på dem.

Herunder er en liste over alle Barbie film i rækkefølge:

 1. Barbie og Nøddeknækkeren (2001)
 2. Barbie som Rapunzel (2002)
 3. Barbie: Svanesøen (2003)
 4. Barbie: Prinsessen og Tiggerpigen (2004)
 5. Barbie: Fairytopia (2005)
 6. Barbie Pegasus trolddom 3-D (2005)
 7. Barbie Diaries (2006)
 8. Barbie Fairytopia: Mermaidia (2006)
 9. Barbie i de 12 dansende prinsesser (2006)
 10. Barbie Fairytopia: Regnbuens magi (2007)
 11. Barbie som Prinsessen på Øen (2007)
 12. Barbie: Mariposa og hendes sommerfugle-fe-venner (2008)
 13. Barbie and the Diamond Castle (2008)
 14. Barbie i en julefortælling (2008)
 15. Barbie Præsenterer Tommelise (2009)
 16. Barbie og de tre Musketerer (2009)
 17. Syng med Barbie (2009)
 18. Barbie et havfrue eventyr (2010)
 19. Barbie et mode eventyr (2010)
 20. Barbie - Feernes hemmelighed (2011)
 21. Barbie: Prinsesse Akademiet (2011)
 22. Barbie: Den perfekte jul (2011)
 23. Barbie i et havfrueeventyr 2 (2011)
 24. Barbie: Prinsessen og popstjernen (2012)
 25. Barbie og de lyserøde balletsko (2013)
 26. Barbie - Mariposa og prinsessefeen (2013)
 27. Barbie & Her Sisters in a Pony Tale (2013)
 28. Barbie: Perleprinsessen (2014)
 29. Barbie og den hemmelige dør (2014)
 30. Barbie i Superprinsessen (2015)
 31. Barbie: Prinsesse på rockeventyr (2015)
 32. Barbie & hendes søstre i det store hvalpeeventyr (2015)
 33. Barbie: Spy Squad (2016)
 34. Barbie: Star Light Adventure (2016)
 35. Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase (2016)
 36. Barbie: Computerspilshelt (2017)
 37. Barbie: Delfinmagi (2017)
 38. Barbie Princess Adventure (2020)

Som du kan se er der rigeligt at gå i gang med og med de seneste film værende fra 2020 er der ikke noget der tyder på at udgivelsen af nye Barbie film ikke fortsætter. Vi forventer at holde denne liste opdateret med de nyeste Barbie film fremover.

Alle Barbie film på Dansk

Ovenfor har du listen over ALLE Barbie film, men i listen herunder har vi udvalgt de 10 bedste Barbie film som du skal se. Alle 10 Barbie film der listes herunder kan du streame online hos Viaplay på dansk. Ligeledes er mange af de andre Barbie film tilgængelige på Viaplay med dansk tale, og du kan prøve Viaplay gratis i 14 dage uden binding via knappen herunder.

Se Barbie på Viaplay gratis

Nu til listen over de 10 bedste Barbie film og som bonus har vi tilføjet traileren til alle de 10 film, så du hurtigt kan få opfrisket om du har set den eller om det overhovedet er noget for dig.

Barbie-dagbog

IMDB rating: 7.1/10

Barbie begynder på sit andet år i gymnasiet, og det betyder at der er mange ting hun skal nå udover skolen alene. Men da Barbie bliver vild med en sød dreng fra skolen bliver det virkelig kompliceret, og hun har svært ved at holde styr på alle sine aktiviteter på en gang. Men et armbånd og en dagbog der tilsyneladende har magisk kraft, kommer Barbie til undsætning.

Se traileren for Barbie-dagbog

Barbie som Rapunzel

IMDB rating: 7.1/10

Rapunzel bliver af en magisk pensel ført ud på en rejse, hvor hun skal opklare bedrag og skabe fred mellem to kongeriger. Men til sidst møder Rapunzel den flotte prins Stefan, og det bliver en sand kærlighedshistorie.

Se traileren for Barbie som Rapunzel

Barbie Fairytopia: Mermaidia

IMDB rating: 7.1/10

Elina rejser til Mermaidia i håbet om at redde sin ven Nalu der er havmandsprins. Alfen Laverna har kidnappet ham, fordi han vil være den mest magtfulde alf i Fairytopia. Elina må stoppe dem, men kan hun gøre det alene?

Se traileren for Barbie Fairytopia Mermadia

Barbie af Svanesøen

IMDB rating: 7.1/10

Odette er en ung bagerdatter der følger efter en enhjørning ind i en fortryllet skov. Troldmanden Rothbart vil besejre eventyrdronningen og overtage hele skoven, og i det han forsøger det forvandler han Odette til en svane. Eventyrdronningen kæmper imod forbandelsen, og Odette bliver en svane om dagen og menneske om natten. Det er op til Odette at redde den fortryllede skov, men hvordan skal hun gøre det alene?

Se traileren for Barbie af Svanesøen

Barbie og Diamantslottet

IMDB rating: 7.1/10

Om Barbie og Diamantslottet: Barbie og hendes veninde finder et forhekset spejl, og det viser sig, at inde i spejlet er der en ung pige der holdes fanget. For at redde den unge pige må de rejse til den magiske diamantborg, og det sætter de to veninders venskab på prøve.

Se traileren for Barbie og Diamantslottet

Barbie: Prinsessen og tiggerpigen

IMDB rating: 7.1/10

Prinsesse Annelise og tiggerpigen Erika ligner hinanden på en prik, og da prinsesse Annelise tages til fange, må Erika forsøge at redde hende fra den onde fangevogter. Vil det lykkes Erika at redde Annelise?

Se traileren for Barbie Prinsessen og tiggerpigen

Barbie som prinsesse på øen

IMDB rating: 7.1/10

Rosella strander som barn på en ø og vokser op blandt dyrene som en sand Mowgli. Rosellas dyrevenner passer rigtig godt på hende, og i fællesskab skal de redde kongeriget ved at afsløre en hemmelig plan.

Se traileren for Barbie som prinsesse på øen

Barbie præsenterer: Tommelise

IMDB rating: 7.1/10

Tommelise er en lille pige der gør en kæmpe forskel. Hun lever i harmoni med naturen i Twillerbees – en magisk verden skjult mellem et hav af blomster. Men et nyt byggeprojekt udgør en kæmpe fare for Twillerbees verden, og det er op til Tommelise at redde den.

Se traileren for Barbie præsenterer Tommelise

Barbie og de 12 dansende prinsesser

IMDB rating: 7.1/10

Kong Randolph har 12 døtre som han gerne vil have skal være rigtige damer. Derfor sender han bud efter sin kusine Rowena, der skal lære hans døtre hvordan de bliver det. Men at være en rigtig dame betyder at man ikke må danse, og det er dét pigerne elsker allermest. Lige pludselig finder de en hemmelig indgang til en verden hvor de kan danse hele døgnet, men så bliver deres far pludselig syg – og det er op til pigerne at redde ham. Kan de nå det?

Se traileren for Barbie og de 12 dansende prinsesser

Barbie og Pegasus’ trolddom

IMDB rating: 7.1/10

Annika er prinsesse og på flugt fra en ond troldmand. Troldmanden har kastet en forbandelse over hendes familie, og kun ved hjælp fra en bevinget hest kan Annika overvinde troldmanden. Når hun det mon i tide?

Se traileren for Barbie og Pegasus’ trolddom

Hvor kan man se Barbie?

Du kan se Barbie film og serier på Netflix og Viaplay. Begge streamingtjenester kan du prøve gratis i en begrænset periode og streame ubegrænset af deres indhold, her iblandt også deres film og serier om Barbie.

Du kan også se Barbie på lejetjenester som Blockbuster og SF Anytime, men så skal du betale per film du vil se og har kun adgang til at se den i 48 timer.

Hvor kan man se Barbie og Prinsesse Akademiet?

Du kan se Barbie og Prinsesse Akademiet på Viaplay i sin fulde længde. Prøv Viaplay gratis i 14 dage via vores side.

Hvor kan man se Barbie og den perfekte jul?

Du kan se Barbie og den perfekte jul på Viaplay i sin fulde længde. Prøv Viaplay gratis i 14 dage via vores side.

Hvilken Barbie film var den første?

Som du kan se i vores liste over rækkefølgen på Barbie film var Barbie filmen: Barbie og Nøddeknækkeren den første filmatisering af Barbiedukken. Den første Barbie film blev lavet tilbage i 2001 og derfor mange år senere end Barbie dukken først blev introduceret som legetøjsdukke tilbage i 1959.

Barbie og Nøddeknækkeren er baseret på en historie skrevet af Ernst Theodor Amadeus Hoffmann der hedder Nøddeknækkeren og Musekongen, ligesom mange af det efterfølgende Barbie film også er baseret på eksisterende eventyr i et Barbie univers.

Hvem ejer Barbie film?

Mattel har rettighederne til Barbie-dukken og bestemmer derfor også hvem de vil samarbejde om filmproduktionen med. I 2001 indgik de et samarbejde med det Canadiske firma Mainframe Studios der dengang hed Mainframe Entertainment, om at lave den første Barbie film om Barbie og Nøddeknækkeren. Mainframe Studios har siden da stået bag produktionen af samtlige Barbie film på nær en i 2006. Det var filmen The Barbie Diaries der blev lavet af Curious Pictures.

Hvem har lagt stemme til Barbie?

Den danske Barbie stemme bliver lavet af Louise Engell Behrensdorff der er en dansk skuespiller og sanger. Hun er en velkendt stemme for figurer i børnefilm og børneserier, hvor du også kan høre hende i Harry Potter film, Disney film, Teletubbies, Stuart Little og Pokemon mm.

Den engelske Barbie stemme er blevet lavet af forskellige skuespillere, den der har lagt sin stemme til flest gange er dog Kelly Sheridan, men der er i alt 45 skuespillere der har lagt stemme til Barbie i alle de sammenhæng hun har vist sig på film.

Det var de 10 bedste Barbie film, har du en anden mening er du velkommen til at kommenterer med den mening i kommentarfeltet herunder.

Måske du også kan lide...