Bedste actionfilm på Netflix – 17 gode Netflix actionfilm

Bedste Netflix film

Netflix er stadig den foretrukne streamingtjeneste hos os danskere og deres udvalg af både film og serier vokser og ændre sig hele tiden. I denne artikel har vi taget et kig på udvalget af actionfilm på Netflix og fundet frem til de absolut bedste actionfyldte film du kan finde i deres arkiv lige nu. Filmene på denne Netflix liste over action film er en god blanding af gamle og nyere klassikere, samt Netflix egen producerede action film som der er kommet en del af siden de begyndte at producere deres egne film og serier under Originalt Netflix indhold.

Liste over gode actionfilm på Netflix

Herunder har du en lister over de 25 bedste actionfilm på Netflix, og der bør være mindst en af dem du finder interessant og hvis du elsker actionfilm generelt, så skal du se dem alle. Men husk der også er mange andre gode film på Netflix i alle genre, og du kan finde masser inspiration til film på vores side. Listen over actionfilm herunder er i vilkårlig rækkefølge:

 1. Extraction
 2. Gemini Man
 3. Sentinelle
 4. The Equalizer
 5. Bad Boys
 6. Bright
 7. Belejringen af Jadotville
 8. Sand Castle
 9. Ip Man
 10. Love and Monsters
 11. Thunder Force
 12. True memories of an international assassin
 13. Bronx
 14. Blackhat
 15. De Forsvundne Projektil
 16. Anna
 17. The Old Guard

Du kan læse mere om udvalgte film fra listen, herunder samt se traileren til nogle af filmene. Tjek også vores liste over de bedste actionfilm på Viaplay, hvor du finder en del nordisk krimi og action blandet med det nyeste fra Hollywood.

Extraction

Skuespillere: Erstat

IMDB rating: 7.1/10

Er du til rå action hvor der er fuld fart på nærmest fra start til slut, så er denne originale Netflix film med Hemsworth et rigtig godt forslag til en actionfilm du skal se i dag.

Se Extraction trailer

Trailer beskrivelse

Gemini Man

Will Smith har en del actionfilm på sit CV og denne gang er det ikke anderledes. Gemini Man er en film fra 2019 om en amerikansk snigskytte der udfører alle de mest beskidte opgaver for regeringen. Indtil han bliver sat på en opgave hvor han finder ud af at han har skudt en uskyldig mand.

Nu sætter han sig ud for at eliminere dem der har ført ham bag lyset, så han kan leve et liv i fred efterfølgende. Det bliver dog noget sværere end først antaget, da han møder sin ligemand undervejs og skal kæmpe mod ham. God actionfilm med masser af nærkampsscener og skuddramaer, og ikke mindst et godt tvist.

Sentinelle

En af de rigtig fede ting ved Netflix er at de er begyndt at lave rigtig mange udenlandske produktioner, herunder koreanske, spanske og franske. Sentinelle er en fransk actionfilm der holder dig fanget hele vejen fra start til slut.

Den handler om en kvindelig elitesoldat der bliver hjemsendt efter en tragisk mission der giver hende traumer. Da henden søster bliver voldtaget sætter hun sig for at hævne hende og sørge for at voldtægtmanden ikke gør nogen fortræd igen nogensinde.

The Equalizer

Bad Boys

Bright

Bright er endnu en Netflix Original film, som de efterhånden er begyndt at udgive en del af. Til tider bliver deres originale filmtitler en sjov sammensætning af figurer og filmtyper, hvilket nok skyldes at de bruger al den data de har fra deres mange millioner streamende brugere.

Bright er med Will Smith og den foregår i Los Angeles hvor der er et upopulært kvarter med orker, en af disse orker blive Will Smiths marker til hans store utilfredshed, men de er nødt til at finde en måde at arbejde sammen på. En meget mærkelig film, men ganske underholdende action, som du ikke har set det før.

Se trailer til Bright

Belejringen af Jadotville

Denne her film er baseret på virkelige hændelser og handler om en begivenhed der fandt sted tilbage i 1961. Her får en gruppe FN soldater til opgave at bevare freden i en lille by i Katanga i Afrika (i dag en del af DR Congo). Det bliver dog en større opgave end forventet og ender i en krig med de lokale oprøre.

En tragisk historie om en heltemodig indsats fra en lille gruppe Irske FN soldater. Det er en rigtig god krigsfilm hvis man er til den slags.

Se Belejringen af Jadotville trailer

Sand Castle

Ip Man

Er du til kampsportsfilm, så er Ip Man film serien en af dem du bare skal se. Ikke bare er der fede kampscener i filmen, de er også godt lavet, spillet og instrueret.

Filmen Ip Man fortæller historien om

Se Ip Man trailer

Måske du også kan lide...