Top 15 gode Netflix film

Bedste Netflix film

Netflix er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark og det er også den største målt på brugere og udvalg af film og serier. Det gør at de kan være super svært at finde en god film blandt det enorme udvalg, for der er så meget at vælge i mellem og langt det meste er faktisk rigtig godt. Derfor har vi skabt denne side som skal gøre det mere enkelt for dig at finde en god film på Netflix, lige når du har brug for hjælpen. Vi har samlet en liste over de 15 film vi mener er blandt de bedste på Netflix lige nu.

Bedste Netflix film liste

Dette er en liste over nogle af de bedste film du kan finde på Netflix i øjeblikket, men det er også Netflix film liste der ikke nødvendigvis rammer lige ned i alles behov eller lyster. Vi har forsøgt at lave listen så bredt favnene som muligt så alle vil finde minimum en film på denne liste, som de har lyst til at se.

Det kan sagtens ske at du ikke lige finder en film der passer til dit humør, men heldigvis laver vi også andre filmlister over film på Netflix. Se vores liste over bedste erotiske film på Netflix, actionfilm på Netflix og dokumentarfilm på Netflix. Du kan i bunde af dette indlæg se en komplet liste over Netflix film anbefalinger i andre genre.

Nu til listen over Netflix film, som er opremset i en vilkårlig rækkefølge.

1. War dogs

War Dogs filmGenre: Biografi, komedie, krimi

Skuespillere: Johna Hill, Miles Teller, Steve Lantz

IMDB rating: 7.1/10

Om War Dogs: Filmen følger David Packouz der klare dagen og vejen med små dårligt betalte jobs. Da kæresten pludselig fortæller at hun er gravid, må Davis finde en måde hvorpå han kan tjene lidt ekstra penge. Til at begravelse møder han sin gamle kammerat Efraim Diveroli, der ser ud til at klare sig strålende med sit eget firma. Et firma der sølger våben til hæren under irakkrigen. David bliver tilbudt et job som han ikke kan sige nej til, og det går alt sammen godt lige indtil de takker ja til en kæmpe ordre på 300 mio. dollars.

Filmen er fyldt med sort humor og er faktisk baseret på en virkelig historie bragt i Rolling Stone magasinet. Senere skrev og udgav en af jornalisterne bag denne artikel en bog om samme historie, som gik meget mere i detaljerne, bogen hedder Arms and the Dudes på engelsk.

Se trailer til War Dogs

Få en forsmag på den sorte humor og ikke mindst det fantastiske skuespil af Johna Hill og Miles Teller der gør den sorte humor så god.

2. The Lost City of Z

The lost city of Z filmGenre: Biografi, Drama, Historie

Skuespillere: Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller

IMDB rating: 6.6/10

Om The lost city of Z: En sand livsdrama omhandlende den britiske opdagelsesrejsende Major Percival Fawcett, der forsvinder i sin jagt efter at finde en mystisk by i Amazonas i 1920'erne. 

Se trailer til The Lost City of Z

3. Spotlight 

Spotlight filmGenre: Drama, Krimi, Historie

Skuespillere: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams

IMDB rating: 8.1/10

Om Spotlight: Historien om hvordan den amerikanske avis "Boton globe" afsløre den grusomme historie om de katolske kirkers misbrug af børn, og måden hvorpå de skjuler det. 

Se trailer til Spotlight

4. The Bucket List

Genre: Komedie, Drama

Skuespillere: Morgan Freeman, Jack Nicholson, Sean Hayes

IMDB rating: 7.4/10

Om The Bucket List: Filmen omhandler to dødeligt syge mænd der finder hinanden på kræft-afdelingen. Sammen flygter de derfra for at fuldføre deres 'bucket list' med ting og steder i verden de har drømt om at opleve. 

Se trailer The Bucket List

5. The Legend of Tarzan

Genre: Aktion, Eventyr, Drama

Skuespillere: Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens

IMDB rating: 6.2/10

Om The Legend Of Tarzan: Efter Tarzan er kommet til London og har tilpasset sig livet der, bliver han sendt tilbage til junglen for at undersøge nogle mystiske aktiviteter ved en minedamp. 

Se trailer til The Legend of Tarzan

6. Spies og Glistrup

Genre: Drama

Skuespillere: Pilou Asbæk, Nicolas Bro

IMDB rating: ingen da det er en Dansk film

Om Spies og Glistrup: Filmen handler om de to venner Simon Spies og Mogens Glistrup og deres tætte venskab. Vi følger dem i op- og nedture under den idealisme der prægede deres liv. 

Se trailer til Spies og Glistrup

7. Limitless

Genre: Si-Fi, Thriller

Skuespillere: Bradly Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish

IMDB rating: 7.4/10

Om Limitless: Ved hjælp fra en lille pille, der giver person der indtager den adgang til 100% af sin hjerne, bliver en middelmådig forfatter pludselig til en finansiel guru. Dog sætter dette ham i farer han ikke havde set, og hvad skal han gøre når der ikke er flere piller tilbage?  

Se trailer til Limitless

8. Den Blå Lagune

Genre: Eventyr, Drama, Romantik

Skuespillere: Brooke Shields, Christopher Atkins, Leo McKern

IMDB rating: 5.8/10

Om Den Blå Lagune: To børn trander på en øde ø midt i stillehavet. Uden nogle voksne til at guide dem, skaber de et simpelt liv sammen. De vokser op som hinanden bedste vender og fjender, indtil de en dag ser i hinanden i et nyt mere romantisk lys. 

Se trailer til Den Blå Lagune

9. Django Unchained

Genre: Drama, Western

Skuespillere: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio

IMDB rating: 8.4/10

Om Django Unchained: Med hjælp fra en dusørjæger, bliver en mandlig slave sat fri. Han begiver sig herefter ud for at finde og befrie sin kone fra en brutal planteejer i Mississippi. 

Se trailer her til Django Unchained

10. Legendernes Tid

Genre: Drama, Romantik, Krig

Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn

IMDB rating: 7.5/10

Om Legendernes Tid: Filmen foregår i starten af 1900-tallet og omhandler tre brødre og deres fra. De bor i et totalt afsides område i Rocky Mountains. Deres fra flyttede dem herud, for at opfostre den langt væk fra det lokalsamfund han havde lært at hade. Her lever de tre brødre som bedste venner, indtil en kvinde træder ind i deres liv. Dette er en fortælling om forrædderi, historie, kærlighed, natur og krig. 

Se traileren til Legendernes Tid

11. Beast of No Nation

Genre: Drama, Krig

Skuespillere: Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelavitor

IMDB rating: 7.7/10

Om Beast of No Nation: En Drama baseret på en drengs oplevelser i det vestlige Afrika. Drenges hverdag forvandler sig hurtigt, da hans familie bliver ødelagt under en borgerkrig. Han må derfor flygte gennem junglen, hvor han møder en flok lejesoldater, der nu tvinger ham til at være deres nye børnesoldat. 

Beast of No Nation trailer

12. Goodfellas

Genre: Biografi, Drama, Krimi

Skuespillere: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci

IMDB rating: 8.7/10

Om Goodfalles: Dette er historien om Henry Hill og hans liv som gangster. Sammen med hans to gangstervenner begår han et røveri af en større kaliber, herefter stiger han langsomt og sikkert op i hierarkiet. Dog kan det være svært at styre livet som gangster med alle de goder man får adgang til. 

Se traileren til Goodfellas

13. Easy A

Genre: Komedie, Drama, Romantik

Skuespillere: Emma Stone, 

IMDB rating: 7.1/10

Om Easy A: Olive er en almindelig studerende hvis liv pludselig spinder ud af kontrol. Efter en lille hvid løgn om at hun har mistet sin mødom, spreder rygterne sig på hele skolen. Olive vælger at 'ride med på bølgen' og bruger rygterne om hende til at fremme sin sociale og økonomiske situation.

Easy A trailer

14. The Big Short

Genre: Biografi, Komedie, Drama

Skuespillere: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling

IMDB rating: 7.8/10

Om The Big Short: I 2006-2007 er markedet fuld af uigennemskuelige lånepakker der udnytter borgerne, men en lille gruppe investorer har gennemskuet markedet, og vælger at satse alt mod det amerikanske realkreditmarkedet for at tjene på det.  

The Big Short trailer

15. Palm Trees in the Snow

Genre: Drama, Romantik

Skuespillere: Mario Casas, Adriana Ugarte, Macarena García

IMDB rating: 7.4/10

Om Palm Trees in the Snow: Efter sin fars død finder en ung spansk kvinde et gammelt delvist brev. Hun falder over et mystisk spor, der fører hende på en rejse til hendes families tropiske plantage i Ækvatorialguinea. Her udfolder hun flere af familiens hemmeligeheder, og møder kærligheden da hun mindst venter det. 

Se trailer til Palm Trees in the Snow

Netflix indeholder flere tusinde film og og serier og vi har herover listet de 15 film vi mener er de bedste på Netflix. Der er film inden for flere forskellige genre så du burde kunne finde et par stykker der falder i din smag. Vi garantere ikke at alle film er at finde på Netflix, da Netflix hele tiden opdatere deres sortiment kan det derfor være at nogle af fimene er blevet fjernet fra Netflix.

Andre Netflix film anbefalinger

Er du så uheldig at du enten har set alle film i denne film oversigt eller at der bare ikke lige var nogen film for dig. Bare rolig, Netflix er fyldt med film og vi har lavet flere film lister med anbefalinger til de bedste film på Netflix og du får et par af dem her.

  • Netflix actionfilm

Ligeledes kan du når dette indlæg er slut finde nogle af vores relaterede artikler der også er spækket med filminspiration og gode film anbefalinger. Her hos os løber du aldrig tør for gode film forslag.

Måske du også kan lide...