The Little Things anmeldelse

Jeg havde ikke hørt noget om denne film inden jeg begyndte at se den, det første jeg bed mærke i var kombinationen af skuespillerne Denzel Washington og Rami Malek (der gør det fantastisk i Mr. Robot), og så var jeg sådan set hooked efter jeg læste det handlede om noget med en seriemorder.

Filmen kan ses på HBO Max, der efter deres indtog i Danmark allerede har fået en del film på deres streamingtjeneste, som jeg bestemt vil anbefale at du tuner ind og ser. Du kan få HBO Max for 79 kr. om måneden el. spare ca. 30% med et årligt abonnement. Men tilbage til anmeldelsen af The Little Things.

Hvad handler The Little Things om?

Filmen handler om en gammel efterforsker i Las Angeles' bedste politiafdeling der har trukket sig tilbage og lever en mere stille tilværelse som landbetjent. En opgave bringer ham for et par dage tilbage til byen, hvor han bliver involveret i en igangværende sag af den politibetjent der har overtaget hans gamle job.

Sagen vækker interesse hos ham, da den muligvis har en relation til en gammel sag han har arbejdet på. Hans starter med at gå fjendtligt til opgaven, men bliver snart suget helt ind i sagen og nærmest besat af den. Det nye makkerpar gør alt hvad de kan for at opklare en række mord begået af den samme morder.

Anmeldelse

Det er en god film, men bestemt ikke hvad jeg havde forventet. Skuespillet fejler bestemt ikke noget, det er faktisk virkelig godt, men

Trailer overskrift

Trailer beskrivelse

Relaterede indlæg kode

Måske du også kan lide...